Odigran i rukometni derbi, Zvezdi pripala završnica

Autor:

Sport

07.10.2017

18:47 >> 18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometaši Crvene zvezde i Partizana odigrali su prvi večiti derbi ove sezone, a crveno-beli su u uzbudljivoj završnici slavili rezultatom 23:22 (11:13).

RepublikaFoto: pixabay.com
Prvi derbi pripao Zvezdi

Partizan je ispustio pobedu, pošto su nakon mnogo bolje igre u prvom delu naglo stali sredinom drugog dela igre i dozvolili Zvezdi da se rastrči i preokrene rezultat.

Nakon što su posle prvog poluvremena imali vođstvo od 13:11, u drugom su crno-beli nastavili da održavaju prednost, a kad bi se rukometaši Crvene zvezde približavali, večiti rival je momentalno odgovarao pogotkom.

Ali su sredinom drugog dela rukometaši Partizana naglo stali, Zvezda je dodatno pojačala igru u odbrani i preokrenula rezultat u svoju korist.

Kada su prišli na 22:21, crno-beli su primili gol maltene iz mrtvog ugla i tu je bio rešen pobednik. Na kraju 23:22 za Zvezdu i zasluženu pobedu u trećem kolu rukometne lige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading