(VIDEO) BRUKA I SRAMOTA: Olimpijska šampionka nosila zastavu na proslavi "Oluje", a zbog onog što je rekla o progonu Srba joj treba ODUZETI MEDALJU!

Autor:

Sport

04.08.2021

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska tekvondistkinja Matea Jelić je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, a popularnost je iskoristila da promoviše iskrivljene političke stavove i veliča etničko čišćenje Srba.

Republika

Foto: twitter.com/ TV N1 Zagreb

Matea Jelić

Matea se u Tokiju slikala sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem, a potom je poručila da želi da proslavi zlato tako što če prisustvovati proslavi godišnjice vojne akcije "Oluja". 

Potom se pojavila i na koncertu Marka Perkovića Tompsona, a onda je prihvatila poziv da bude deo proslave "Oluje" u njenom rodnom Kninu.

- Ja sam jako ponosna što sam iz Hrvatske i jako volim svoju zemlju tako da mi je ovo velika čast. Pogotovo da stojim sa svim tim ljudima, prelepo je- izjavila je ona za N1. 

Dodala je da joj je otac bio u ratu i da je ponosna na njega i sve borce u tom ratu. 

- Naravno, moj tata je ponosan, imao je super ekipu i časno su se borili. Ja sam takođe ponosna na svoju zemlju- dodala je Matea Jelić. 

Na kraju je istakla da nije premlada kako bi mogla da shvati i oseti šta je to zapravo bila "Oluja". 

- Poručujem da se ne trebaju sramiti ko su i otkuda dolaze i da mogu da budu ponosni što su iz ove države i što je toliko ljudi bilo spremno da daju svoj život za svoju državu i da se bore. I sve su to uradili časno. Tako bi svi mladi trebali biti- zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading