Srbi dominirali, Bajern izgubio: NISU VREDELE SJAJNE PARTIJE LUČIĆA I JOVIĆA!

Autor:

Sport

03.06.2018

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi meč finalne serije u košarkaškoj ligi Nemačke između Bajerna i Albe pripao je gostima iz Berlina rezultatom 106:95, a nisu pomogle ni sjajne partije naših reprezentativaca Stefana Jovića i Vladimira Lučića.

RepublikaFoto: twitter.com/fcb_basketball
Lučić ostao na 13 poena za Bajern

U meču sa dosta preokreta i uzbuđenja, Albi je pripao prvi deo utakmice. Gosti su imali i 11 poena prednosti, ali se ekipa koju vodi Dejan Radonjić vratila u nastavku. Do kraja se vodila neizvesna borba, u kojoj je Bajern imao poslednji napad za pobedu, ali je Vladimir Lučić iz teške pozicije promašio šut za tri poena.

U produžetku je mentalno jača ostala ekipa Albe, koja je bez većih problema u dodatnih 5 minuta došla do trijumfa i vođstva u seriji od 1:0. Naredni meč se igra u Berlinu, a pobednik će biti onaj tim koji prvi dođe do tri trijumfa u ovoj seriji.

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Grigonis sa 30 poena, Baterfild je dodao 19, a naš Stefan Peno dva poena. U Bajernu je najefikasniji bio Đedović sa 18 poena, Stefan Jović je uz 16 poena imao i šest asistencija, a Vladimir Lučić se zaustavio na 13 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading