KAPITEN PARTIZANA IZMEĐU DVE VATRE: Veličković zagrlio Kimija!

Sport

06.02.2018

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da nije bilo pravovremene intervencije Žandarmerije i policije, možda bi i na košarkaškom meču Partizana gledali slične scene kao na fudbalskom derbiju.

RepublikaFoto: Printskrin
Obostrano poštovanje: Veličković i Radisavljević

Kod dela "Grobara" je pre ulaska u halu Pionir na meč sa Megom pronađen arsenal oružja spreman za sečenje i razbijanje glava pripadnicima druge frakcije. Zahvaljujući ljudima u plavom obe grupe su bile prisutne na meču, doduše dijagonalno na tribinama jedni od drugih, ali osim vređanja, ničeg više nije bilo. Međutim, sve prisutne je začudio potez kapitena Novice Veličkovića, koji se posle meča zagrlio sa Milošem Radisavljevićem Kimijem, nekadašnjim vođom juga, koji je u međuvremenu odležao zatvorsku kaznu i sada bi sa sledbenicima ponovo da žari i pali na tribini.

Iskusni košarkaš je posle utakmice poveo saigrače u pobednički krug. Prvo se pozdravio sa trenutnom vladajućom grupacijom sa "Alkatrazom" na čelu, a potom je došao i do druge tribine, gde tradicionalno dolaze navijači Crvene zvezde. Tada je Kimi sišao sa šipke i zagrlio Veličkovića.

- Na nama košarkašima je da zahvalimo na velikoj podršci svima u hali jer je ona zaista bila sjajna, a ne da pričamo o podelama među navijačima. Poveo sam igrače da se pozdravimo sa svima koji su došli i koji su nam pomogli da pobedimo, to je pravi način - pravdao se Novica.

RepublikaFoto: Starsport

Na pitanje da li je možda bilo bolje da se nije pozdravljao ni sa jednima ni sa drugima, kapiten je za naš list odgovorio:

- Svojim gestom sam pokušao da dam do znanja da bismo svi ujedinjeni trebalo da nastavimo dalje da se borimo za crno-bele boje. Ipak, najvažnije za mene lično je da mi napredujemo u igri na parketu. O tome samo razmišljam.

Iskusni Veličković je posle kratkog zagrljaja sa Kimijem otišao do tunela, gde se popeo na reklame, skinuo dres i pokazivao ga okupljenima na tribinama. Na taj način je javno zatražio pomoć svih "Grobara" u narednim mečevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading