PEŠIĆ ZAPALIO SRBIJU: Objasniću Jokiću zašto treba da IGRA ZA REPREZENTACIJU!

Autor:

Sport

29.09.2021

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Svetislav Pešić je na predstavljanju progovorio o temi koja najviše zanima Srbiju, a to je Nikola Jokić.

Republika

Foto: Starsport

Kada ćemo ponovo gledati Jokića u reprezentaciji?

Pešić se prvo našalio, pa otkrio "da li se udvarao Jokiću".

- Dobio sam od saveza dobar auto, ali mislim da mogu da ga koristim na prostorima Srbije i regiona- rekao je Pešić.

- Sigurno da planiram, ne samo Jokića nego i druge kandidate za reprezentaciju. Nama je u glavi da vidimo šta možemo da uradimo tokom priprema za kvalifikacije. Tu ćemo morati kratkoročno da delujemo, da se pripremimo. Kada se to završi imaćemo daleko više vremena.

Objasnio je i način na koji će prići celoj situaciji i imao jasnu poruku za potencijalne reprezentativce.

Republika

Foto: Starsport

Pešić na promociji za selektora reprezentacije

 

- Davao sam izjave, pa su me prozivali. Da sam se udvarao Jokiću. Ne samo da sam se udvarao Jokiću, nego ću svakom objašnjavati kako je to dobro za njegovu karijeru da igra za reprezentaciju. Poseta igračima će biti, pošto ja nemam svaki dan trening. biće trenig sa posetama. Na neki način, neću biti samo trener nego i mentor. Posećivaću igrače, razgovaraću sa njim, gledaću utakmice. Pokušaću i da u tom delu komunikacije ne da objašnjavam koliko je važno za njega da igra za reprezentaciju, nego da mu pomognem da bude bolji, da pravim ocenu kako igra i šta treba da uradi. Da napravimo empatiju uzajamnu i da on zna da želim da mu pomognem. To je deo mog posla- zaključio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading