Bogdan Bogdanović: Jedna od najvećih meta za NBA trejd!

Autor:

Sport

15.12.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sakramento Kingsi su na srpski pogon napravili nekoliko pobeda u poslednjim mečevima NBA lige i mnogi generalni menadžeri u NBA razmišljaju o Bogdanu Bogdanoviću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Poslednji dani u Sakramentu?

Njemu ističe ugovor sa Kingsima na kraju sezone i postaće neograničeno slobodan agent, a Vlade Divac je već potrošio ozbiljan novac na nove ugovore Bogdanovih saigrača.

Dieron Foks i Badi Hild su bili prioritet, a veliki ugovori dati su i Trevoru Arizi, Devajnu Dedmonu i Koriju Džozefu.

Teško da će Kingsi imati prostora da ponude 16 do 18 miliona dolara po sezonu Bogdanoviću, koliko će on tražiti. Zbog toga ga američki mediji već sele u druge timove.

Neke franšize poput Orlanda očajnički traže beka, a nije isključeno ni da San Antonio bude spreman da se odrekne nekih svojih košarkaša u zamenu za Bogdanovića. Čak se pominje da je i Majami Hit zainteresovan jer im je potreban neko ko bi bio ozbiljna alternativa Džimiju Batleru.

To nisu jedini timovi koji bi mogli da se zainteresuju za srpskog beka, zato ćemo videti šta će se desiti u narednom periodu. Ako Bogdanović ovako nastavi – teško da ćemo ga od Nove godine gledati u Sakramentu, jer Kingsi definitvno nemaju novac u seleri kepu koji bi ponudili srpskom beku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading