EVROLIGA: Micić i drugari demolirali Podgoričane, Žoc bolji od kuma!

Autor:

Sport

18.12.2018

18:40 >> 19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Anadolu Efesa slavili su na otvaranju 13. kola Evrolige protiv podgoričke Budućnosti sa ubedljivih 106:68 (29:20, 20:21, 32:12, 25:15).

RepublikaFoto: Budućnost VOLI
Aleksandar Džikić

Efes uopšte ne liči na onu ekipu koja je prošle sezone kuburila sa raznim problemima u Evroligi. Bilo je to jasno i pre ovog meča, ali upravo na ovakvim susretima Efes mora da se pokaže - kada je pobeda već viđena. Ovoga puta nijednog trenutka se to nije dovodilo u pitanje.

Nakon poluvremena prednost domaćina bila je "samo" osam poena, ali je onda treća deonica donela pravu košgetersku rapsodiju. Nakon 32:12 bilo je jasno da će ekipa iz Crne Gore kući pognute glave. Bilo je pitanje samo koliko će Efes dopuniti koš protivnika, a "preterali su" i naneli najubedljviji ovosezonski poraz timu Aleksandra Džikića.

Naš reprezentativac Vasilije Micić nije imao na meču, ali ruku na srce nije ni previše šutirao pa je na kraju sakupio sedam poena i pet asistencija dok je najbolji u njegovom timu bio Rodrig Beboa sa 22, a kod gostiju istakli su se Erl Klark sa 21, odnsono Koti Klark sa 12 poena.

RepublikaFoto: Tanjug
Željko Obradović

Sa druge strane, derbi kola između Fenerbahčea i CSKA iz Moskve okončan je pobedom ekipe Željka Obradovića posle velike borbe i preokreta u poslednjoj četvrtini (79:75). Gosti iz Rusije vodili su čak i sa 18 poena prednosti, ali je poslednjih 10 minuta u potpunosti pripalo domaćima koji su odneli jako bitnu pobedu.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading