BOSANAC NEĆE KUĆI: Ostaje u Kataru na Svetskom prvenstvu (VIDEO)

Autor:

Sport

07.12.2022

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbija da se vrati u domovinu.

BOSANAC NEĆE KUĆI: Ostaje u Kataru na Svetskom prvenstvu (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Boginja na meču SP u Kataru

Fudbalska reprezentacija Hrvatske plasirala se u četvrtfinale Mundijala u Kataru, a rival u borbi za polufinale biće joj Brazil. Taj meč je na programu u petak od 16 časova po srednjeevropskom vremenu.

Navijači "Vatrenih" veruju da njihov državni tim može da napravi veliko iznenađenje i nađe se među četiri najbolje reprezentacije na svetu.

Tako je jedan verni navijač Hrvatske koji dolazi iz Bosne i Hercegovine čak odbio da ode kući iz Katara, iako mu se supruga porađa.

@hrvatska_radiotelevizija

Veseli hrvatski navijači u Dohi: “Moja žena, vjerojatno, sad rađa…” #FIFAworldcup #Katar2022 #Hrvatska ♬ original sound - HRT

Moja žena verojatno rađa. Ona neka rodi, ja ostajem dalje - izjavio je Bosanac za "HRT".

Novinarka ga je upitala i kako će se dete zvati, a on je kao iz topa odgovorio "Ante".

Podsetimo, Hrvatska je kao druga završila takmičenje u grupnoj fazi planetarnog šampionata, iza Maroka sa kojim su izabranici Zlatka Dalića remizirali, ali ispred Belgije protiv koje su takođe uzeli bod i Kanade koju su pobedili.

Potom su u osmini finala posle boljeg izvođenja penala eliminisali Japan.

Sa druge strane, Brazil je bio prvi u grupi G, zahvaljujući trijumfima nad Srbijom i Švajcarskom, dok je u trećem kolu izgubio od Kameruna. "Karioke" su zatim u prvoj rundi nokaut faze bile ubedljive protiv Južne Koreje.

Hrvatska i Brazil su do sada četiri puta odmerili snage, a "Kockasti" i dalje ne znaju za trijumf. Prvi međusobni meč je završen remijem, a u naredna tri je južnoamerička selekcija slavila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Leonarda

09.12.2022 16:48

Ja sam znala jednog Antu rodjenog 1942???. A tip nije Bosanac, nego Hercegovac, mozda iz Posusja.