ČEKA SE ZVANIČNA POTVRDA: Partizanovo dete potpisuje do 2027. godine (FOTO)

Autor:

Sport

07.12.2022

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiže ponuda koja se teško odbija.

ČEKA SE ZVANIČNA POTVRDA: Partizanovo dete potpisuje do 2027. godine (FOTO)

Foto: Starsport

Sve je bilo spremno za odlazak Saše Lukića iz Torina, ali usledio je preokret!

Kako piše "Tutosport", klub je napravio iskorak u dijalogu sa menadžerima igrača, pa bi već krajem meseca ili početkom naredne godine moglo da se dogodi da srpski vezista produži ugovor sa Bikovima do leta 2027. godine.

Republika

Foto: Starsport

Saša Lukić i Aleksandar Mitrović

Upravo je pitanje novog ugovora i povećanja plate predstavljalo razlog nesuglasica između dve strane pred početak ove sezone. Uprava Torina nije ispoštovala obećanje i tako izazvala nezadovoljstvo igrača, koji je zbog toga propustio sam start Serije A. Lukić se potom vratio u tim, ali se pre nekoliko dana govorilo o tome da je već počela licitacija zainteresovanih klubova oko njegove prodaje.

Za srpskog igrača zainteresovani su Roma, Inter, Lacio i Lids, a početna cena "licitacije" trebalo je da iznosi između 13 i 15.000.000 evra. 

Lids je možda i bio najkonkretniji u nameri da angažuje srpskog reprezentativca. Popularnim Paunovima potreban je igrač njegovih karakteristika kako bi što lakše obezbedili opstanak u Premijer ligi, međutim, od tog posla neće biti ništa.

Lukić je na Apenine stigao pravo iz Partizana u julu 2016. godine za obeštećenje od 1.700.000 evra. U drugoj sezoni je bio na pozajmici u španskom Levanteu, a potpuno se ustalio u ekipi od sezone 2019/2020, kada je odigrao 30 mečeva u Seriji A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading