MOŽE DA BIRA: Reprezentativac Srbije želja italijanskih velikana i engleskog giganta (FOTO)

Autor:

Sport

06.12.2022

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za promenu sredine.

MOŽE DA BIRA: Reprezentativac Srbije želja italijanskih velikana i engleskog giganta (FOTO)

Foto: Starsport

Srpski vezista Saša Lukić igra verovatno najbolju sezonu u karijeri, u dresu Torina, pa je privukao pažnju najboljih klubova Serije A i slavnog engleskog kluba. Prema pisanju medija sa Apenina, za njega su zainteresovani oba rimska velikana Roma i Lacio, Inter, ali i Lids junajted.

 

 

Lukićeva tržišna cena je između 13 i 15 miliona evra, što ne bi trebalo da predstavlja finansijski problem za pomenute klubove. Poznato je i da u Romi već duže vreme traže igrače na sredini terena, gde na poziciji zadnjeg veznog igra i bivši reprezntativac Srbije Nemanja Matić.

S druge strane u Laciju i Interu je nešto veća konkurencija, mada bi u rimskom timu mogao da se otvori prostor ukoliko se obistine spekulacije medija o interesovanju Juventusa za Sergeja Milinković Savića.

Lids je možda i najkonkretniji u nameri da angažuje srpskog reprezentativca. Popularnim Paunovima potreban je igrač njegovih karakteristika kako bi što lakše obezbedili opstanak u Premijer ligi.

Lukić je ove sezone na 14 utakmica zabeležio tri gola i jednu asistenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading