MUNDIJALSKA KATASTROFA! ZA SVE JE KRIVA UTAKMICA SA KAMERUNOM! Reprezentativac zbog užasne povrede završio sezonu?

Autor:

Sport

06.12.2022

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti postale su još gore.

MUNDIJALSKA KATASTROFA! ZA SVE JE KRIVA UTAKMICA SA KAMERUNOM! Reprezentativac zbog užasne povrede završio sezonu?

Foto: Tanjug/AP

Već krajem decembra se nastavljaju bitke u ligama širom Evrope i sveta. Englezi će po višedecenijskoj tradiciji da igrati na "Boksing dej" tj. dan posle Božića.

Ipak, tada na terenu neće biti Gabrijela Žesusa, jedanog od fudbalera koji su pokrenuli renesansu Arsenala. Za trenera Tobdžija Mikela Artetu su iz Katara stigle najgore moguće vesti. Napadač je tokom meča protiv Kameruna povredio koleno, operisan je i, prema prvim procenama, predstoji mu višemesečna pauza. Možda čak i do kraja sezone!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Gabrijel Žesus u dresu Arsenala

 

- Gabi će sada početi rehabilitaciju. Svi u klubu ga podržavaju i zajedno ćemo naporno raditi da ga što pre vratimo na teren - saopštio je Arsenal, ali nije naveo koliko će brazilski napadač odsustvovati sa terena.

Gabrijel Žesus je dete slavnog Palmeirasa, prošlog leta je za nešto više od 52 miliona evra iz Mančester sitija prešao u Arsenal. Za ekipu koja je lider Premijer lige odigrao je 20 utakmica, postigao je pet golova i upisao sedam asistencija. 

Za njegovo mesto u startnih jedanaest konkurišu Edi Nketija i Gabrijel Martineli koji se nalazi u Kataru sa reprezentacijom Brazila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading