ISTORIJSKO VEČE ZA MAROKO: Heroj čvrsto stoji na zemlji, selektor ponosan na svoje pulene

Autor:

Sport

06.12.2022

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Afrička selekcija eliminisala Španiju nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

ISTORIJSKO VEČE ZA MAROKO: Heroj čvrsto stoji na zemlji, selektor ponosan na svoje pulene

Foto: Tanjug/AP

Golman fudbalske reprezentacije Maroka, Jasin Bono, oduševljen je plasmanom u četvrtfinale Svetskog prvenstva nakon jedanaesteraca. Podsetimo, posle 120 minuta nije bilo golova, a ona je u penal seriji čuvar mreže Sevilje odbranio dva udarca sa bele tačke i tako postao heroj Lavova sa Atlasa.

- Penali su malo intuicija, malo sreća. Najvažnije je da smo pobedili. Kapa dole celom timu, odradili su neverovatan posao. Nije lako ostati koncentrisan 120 minuta protiv Španije, koja dominira u posedu - izjavio je Bono.

Selektor fudbalske reprezentacije Maroka Valid Regragi rekao je da je njegova ekipa plasmanom u četvrtfinale Svetskog prvenstva ispisala istoriju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Valid Regragi proslavlja uspeh Maroka

 

- Borili smo se od samog početka pa sve do kraja. Usrećili smo marokanski narod i ovom pobedom ispisali istoriju marokanskog fudbala. Ovo smo zaslužili, a naši navijači su nam pomogli. Ujedinili su nas u našoj borbi - rekao je Regragi, prenela je Hina.

Afrička selekcija je večeras prvi put u istoriji izborila plasman među osam najboljih na Svetskim prvenstvima.

- Teško je opisati ove trenutke. Trudićemo se da ostanemo fokusirani, i da se što pre oporavimo. A onda nas čeka sledeći meč. Dočekujemo ga sa velikim zadovoljstvom i željom. To vidim u očima saigrača - dodao je Valid Regragi.

Maroko će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela Portugala i Švajcarske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading