SPORTSKI ČETVRTAK: Svetsko prvenstvo, ali i Evroliga! Gde možete pratiti Partizan protiv Valensije i bitke za osminu finala Mundijala?

Autor:

Sport

01.12.2022

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiv dan je pred nama.

SPORTSKI ČETVRTAK: Svetsko prvenstvo, ali i Evroliga! Gde možete pratiti Partizan protiv Valensije i bitke za osminu finala Mundijala?

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana Kevin Panter i Matijas Lesor

Još od 20. novembra Svetsko prvenstvo u Kataru glavna je okupacija javnosti.

Ipak, u četvrtak, 01. decembra, čeka nas jedan veoma ispunjen sportski dan!

Pored odlučujućih borbi za osminu finala Mundijala u grupama E i F na terenu će biti i košarkaši Partizana koji će u 11. kolu Evrolige od 20.45 u beogradskoj Štark Areni dočekati Valensiju.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

 

Gde možete pratiti direktne prenose svih ovih utakmica? Raspored je sledeći:

16.00 Kanada - Maroko RTS 2, Arena sport premium 2

16.00 Hrvatska - Belgija - RTS 1, Arena sport premium 1

20.00 Kostarika - Nemačka - RTS 1, Arena sport premium 2

20.00 Japan - Španija - RTS 2, Arena sport premium 1

20.45 Partizan - Valensija - Sport klub 1

Takođe, sva dešavanja 12. dana Svetskog prvenstva možete pratiti i OVDE, a večeras vas na našem portalu čeka i tekstualni prenos utakmice Partizana i Valensije.

Partizan je trenutno na 11. mestu na tabeli Evrolige sa četiri pobede i šest poraza, a isti skor ima i Valensija koja je poziciju ispod.

- Igramo na domaćem terenu, ja sam pričao igračima da izbiju iz glave da li igramo u Beogradu ili van Beograda, ali činjenica je da ovde imamo vetar u leđa od naših navijača i nadam se da će to tako biti sutra uveče - istakao je Željko Obradović pred meč protiv Valensije.

Veliki problem crno-belih na ovoj utakmici moglo bi da bude stanje Matijasa Lesora i Alena Smailagića koji nisu trenirali sa ekipom i pod znakom pitanja su za Valensiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading