HRVATI SE OGLASILI DOK ČEKAJU KAZNU: Navijači VREĐALI Borjana, a Savez rekao OVO!

Autor:

Sport

30.11.2022

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija će uskoro dobiti svoj konačan epilog.

HRVATI SE OGLASILI DOK ČEKAJU KAZNU: Navijači VREĐALI Borjana, a Savez rekao OVO!

Foto: Tanjug/AP

Milan Borjan na meču Hrvatska - Kanada

Fudbalska reprezentacija Hrvatske savladala je Kanadu (4:1) u meču drugog kola Svetskog prvenstva u Kataru, ali je ovu utakmicu obeležilo sramno ponašanje navijača "kockastih".

Naime, oni su tokom čitavog meča vređali čuvara mreže Kanade i Crvene zvezde, Milana Borjana, te su skandirali pogrdno njemu i njegovoj porodici, ali i veličali "Oluju".

Sramno ponašanje nastavilo se i posle utakmice kada su huligani krenuli da dele brojeve telefona Milana i Snežane Borjan po društvenim mrežama, te da ih zovu i pišu jezive poruke, kao i da im prete.

Sve ovo došlo je do FIFA, te Svetska fudbalska organizacija sprema ozbiljnu kaznu Hrvatima. Sada se, posle nekoliko dana, oglasio i Hrvatski nogometni Savez (HNS), tačnije njihov PR Tomislav Pacak.

Nećemo komentarisati taj postupak. HNS osuđuje svaku diskriminaciju i rasizam. Izjasnićemo se prema FIFA-i o tome pa ćemo videti šta će biti. Imamo šest dana da to uradimo - istakao je Pacak.

Hrvate sasvim sigurno čeka ozbiljna, ali i zaslužena kazna, a sve ovo dešava se pred najvažniji okršaj naših komšija u borbi za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom Slot i Sport bonusa i promocija, posetite AdmiralBet sajt i odmah preuzmite sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Fudbaleri Hrvatske će u četvrtak od 16 časova igrati protiv Belgije i ne smeju da izgube ako žele da se plasiraju u osminu finala. Situacija u ovoj grupi trenutno je sledeća - Hrvatska i Maroko imaju po četiri osvojena boda, Belgija ima tri, a Kanada je bez bodova. Belgijancima je potrebna pobeda protiv Hrvatske kako bi prošli dalje, Hrvati ako ne izgube sigurno prolaze, a mogu proći i ako izgube, pod uslovom da Kanada iznenadi i savlada Maroko - tada će se gledati ko ima bolju gol-razliku, Hrvatska ili Maroko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading