Snežana Borjan poslala MOĆNU PORUKU dok Hrvati ČEKAJU KAZNU! (FOTO)

Autor:

Sport

29.11.2022

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga golmana Kanade imala je šta da kaže.

Snežana Borjan poslala MOĆNU PORUKU dok Hrvati ČEKAJU KAZNU! (FOTO)

Foto: Starsport

Snežana Borjan

Mnogo drame viđeno je na utakmici Hrvatska - Kanada koji je završen pobedom naših komšija rezultatom 4:1.

Milan Borjan bio je na meti navijača Hrvatske pre, za vreme i posle meča, a huligani nisu poštedeli ni njegovu porodicu. 

Išli su Hrvati do te mere da su podelili brojeve telefona Milana i Snežane Borjan na društvenim mrežama, pa je uznemiravanje postalo veoma opasno. Posle svega, putem Instagram profila oglasila se i Snežana Borjan i to u trenutku kada je FIFA pokrenula postupak protiv Hrvata koje čeka kazna zbog navijača:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

 

Gledamo i slušamo kako u svetu, a i kod nas u Srbiji, mnogi i ne samo mladi ljudi, su izvršili samoubistvo zbog terora na društvenim mrežama, socijalne neprihvaćenosti, prevelikih očekivanja... Nije lako izdržati uvrede, satanizaciju, sajber nasilje, posebno kada znaš da ništa negativno nisi uradio a tek koliko je teško kada napadi postanu viralni i globalni. Zato pričajte sa vašom decom, prijateljima, partnerima... Govorite im koliko su vredni i posebni i ono najvažnije pruzajte im beskrajnu količinu ljubavi jer samo tako mogu da izrastu u emotivno stabilne mentalne sklopove i ljude koji će imati empatiju prema drugim ljudima... LJUBAV KAO ODGOVOR NA SVAKO ZLO I NASILJE - napisala je Snežana Borjan na Instagramu.

Dakle, ovaj događaj gotovo sigurno će doneti kaznu Hrvatima koji će u poslednjem kolu pokušati da stignu do osmine finala i to u direktnom duelu protiv Belgije (četvrtak, 16.00). Belgijanci moraju do tri boda ako žele dalje, dok Hrvatima odgovara i bod. Kanada je ispada i u poslednjem kolu, takođe u četvrtak od 16 časova, igraće protiv Maroka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Јован

30.11.2022 20:46

Баш су фине