OTKRIVAMO KAKO JE UNIŠTENA PO*NO POLICAJKA! Dečko joj kupio ajfon 13, a u njemu zatekao PAKAO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porno policajka je uhapšena na radnom mestu, tako što su joj kolege prišle i rekle da skine uniformu kako bi je odveli u pritvor.

OTKRIVAMO KAKO JE UNIŠTENA PO*NO POLICAJKA! Dečko joj kupio ajfon 13, a u njemu zatekao PAKAO!

Foto: Republika

Kako smo ranije ekskluzivno pisali, ova mlada službenica MUP zaprepastila je javnost kada su letos isplivali njeni snimci na kojima simulira oralni seks na banani, u policijskoj uniformi, ali i drugi video zapis u kojem to stvarno radi kolegi iz policije, ali je bio previše eksplicitan da bismo ga objavili.

Prema našim nezvaničnim informacijama, kada su njeni nadležni u policijskoj stanici otkrili samo skandalozni snimak sa bananom, kaznili su je smanjenjem plate od 20 odsto, na nekoliko meseci, ali i suspenzijom, nakon čega je vraćena na posao.

Policajka je sada privedena zbog prostitucije, a čekaju je i kazna za narušavanje ugleda MUP, kao i otkaz.

Međutim, naš portal došao je do saznanja kako je ona uopšte dospela u žižu javnosti.

Kako otkriva naš dobro obavešteni izvor, sve je počelo dok je bila na policijskoj obuci u Sremskoj Kamenici:

- Ona je tada bila u ljubavnoj vezi sa momkom iz Beograda, koju je nastavila i kada je otišla u Kamenicu na obuku. Tamo je imala seks sa nekim komandirom, ali i sa kolegom iz klase. Sve je to snimila "ajfonom" 13, koji joj je kupio dečko, a koji ju je verno čekao. Međutim, kako je njeno orgijanje tamo izmaklo kontroli, jezive priče su stigle i do njega, pa je u neverici ušao u podatke njenog telefona, jer je kao kupac tog uređaja imao sve njene šifre. Kada se uverio da je sve istina, u besu je objavio te snimke, među kojima je i onaj popularni u kojima oralno zadovoljava mladog kolegu i to u policijskoj uniformi polaznika obuke - opisuje naš sagovornik.

Osumnjičena je za bavljenje prostitucijom, a prema nezvaničnim informacijama, za usluge je uzimala i do 1.000 evra.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading