HRVATI U NEVERICI: FIFA kažnjava susede pred MEČ ODLUKE!

Autor:

Sport

29.11.2022

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest koja svakako ne treba reprezentaciji Hrvatske pred odlučujuću bitku.

HRVATI U NEVERICI: FIFA kažnjava susede pred MEČ ODLUKE!

Foto: Tanjug/AP

Hrvatski navijači

Fudbalska reprezentacija Hrvatske sastaće se sa Belgijom u trećem kolu grupe F na Svetskom prvenstvu u Kataru, u meču koji je od presudnog značaja za obe selekcije.

Deseti dan Mundijala možete pratiti na live blogu.

Ukoliko Hrvati žele prolaz dalje, moraće da izvuku makar remi protiv favorizovane selekcije Belgije, koja ipak ništa nije pokazala na ovom Mundijalu. Ipak, na ruku može da im ide situacija u suparničkoj ekipi, koju očigledno očekuje kazna.

Foto: Tanjug/AP

Milan Borjan je bio na meti hrvatskih navijača

Naime, FIFA je pokrenula postupak protiv naših komšija, a razlog je vređanje Milana Borjana, golmana Crvene zvezde i reprezentacije Kanade, prenose brojni svetski mediji.

 

 

Zbog transparenata koji su se pojavili na stadionu, kao i uvredljivih povika ka golmanu kanadske reprezentacije, ugrožena je bila sigurnost aktera ove utakmice. Svetska kuća fudbala ne toleriše takve ispade, pa je sasvim očekivano da Hrvatska narednih dana dobije kaznu zbog napada na čuvara mreže, koji je poreklom iz okoline Knina.

Foto: Tanjug/AP

Kanada je povela, ali im je Hrvatska posle "spakovala" četiri gola

I dalje nije poznato kakvu će sankciju dobiti Hrvati, ali je vrlo verovatno da će FIFA biti nemilosrdna, pošto znamo kako je krovna organizacija osetljiva kada su ovakve teme u pitanju.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite AdmiralBet sajt. Već na samom početku, za sjajan start i zabavu, čeka vas prvi pravi Slot i Sport bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Svakako, ovakva situacija najmanje koristi fudbalerima "kockastih", koji će u četvrtak, 1. decembra, odgigrati ključan meč protiv Belgije. U isto vreme će se odigrati i duel Maroka i Kanade, u kom će Maroko probati da remijem obezbedi senzacionalan plasman u drugu rundu.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading