PREPOZNAJETE LI MINISTARKU SA FOTOGRAFIJE? Sada je izrasla u pravu lepoticu, nikad ne biste pomislili da je to ONA! (FOTO)

Autor:

Vesti

29.11.2022

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detinjstvo je većini najdraži period života, a jedna ministarka odlučila je da podeli svoje uspomene na društvenoj mreži.

PREPOZNAJETE LI MINISTARKU SA FOTOGRAFIJE? Sada je izrasla u pravu lepoticu, nikad ne biste pomislili da je to ONA! (FOTO)

Foto: Printscreen/Isntagram/irenavujovic

Irena Vujović sa članovima porodice

Ministarka zaštite životne sredine, Irena Vujović, objavila je na društvenoj mreži Instagram fotografiju iz prošlosti.

Već daleko poznati trend deljenja fotografija izgleda da je ponovo postao popularan, te je i ministarka Vujović rešila da se barem na kratko vrati u bezbrižni period detinjstva i podstakne i ostale da se sete najlepšeg životnog doba.

Naime, ministarka je okačila fotografiju u vidu tridesetogodišnjeg izazova, na kojoj se nalaze njeni najdraži - sestra Jelena i brat Dragan, uz opis:

#30yearschallenge ljubav najveća na svetu 

Foto: Printscreen/Isntagram/irenavujovic

Ministarka sa članovima porodice

Ako je suditi po fotografiji, ministarka se i nije mnogo izmenila, a svakako je i nas vratila u neka srećnija vremena.

Irena nas je svojom objavom podsetila da je porodica stub društva i time dokazala još jednom da drži do pravih, porodičnih i tradicionalnih vrednosti i da su zdravlje i sreća naših najmilijih na prvom mestu.

Da li biste je prepoznali na prvi pogled?

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading