Članstvo u UNICEF-ovom veću kao priznanje za odgovornost

Autor:

Vesti

29.11.2022

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Trivan, generalna direktorka kompanije m:tel, članica novoosnovanog Poslovnog savetodavnog veća koji je pokrenuo UNICEF BiH.

Članstvo u UNICEF-ovom veću kao priznanje za odgovornost

Foto: M:tel

Kako bi podstakao značaj društveno odgovornog poslovanja u čijem središtu su deca i dečija prava, UNICEF BiH pokrenuo je Poslovno savetodavno veće.

Kako je kompanija m:tel opredeljena da svoje poslovanje temelji na podršci zajednici u kojoj posluje, te kako je jedan od najsvetlijih primera značajnih ulaganja u društvenu odgovornost u BiH, sasvim je prirodno da postane deo jednog ovakvog tela poput Poslovnog savetodavnog veća UNICEF-a BiH. Tim više jer je kompanija koja je okrenuta humanosti, ali i ulaganju u kulturne, obrazovne i sportske projekte i aktivnosti u zajednici.

- Mi imamo ozbiljan pristup društvenoj odgovornosti kao kompanija, ali i kao pojedinci u njoj. Svakako, članstvo u Poslovnom savetodavnom veću UNICEF BiH je priznanje za sve ono što smo do sada činili u okviru društveno odgovornog poslovanja, kao i čvrsto uverenje da ćemo to i dalje činiti. A da hoćemo, u to ne treba niko da sumnja - rekla je Jelena Trivan, generalna direktorka kompanije m:tel povodom kreiranja poslovne platforme za razmenu odgovornih praksi u BiH. Ona je naglasila da će ova kompanija i u budućnosti još snažnije i više da ulaže u zajednicu, s naročitim akcentom na zaštitu dece na internetu.

Kao ključne oblasti uticaja i delovanja Poslovnog savetodavnog saveta UNICEF-a u narednom periodu označene su bezbednost i zaštita dece u on-line i off-line okruženju, mentalno zdravlje, te razvoj veština za nesmetan prelazak iz obrazovanja u radno okruženje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
šumar

29.11.2022 16:18

ko ovo zlo gura napred