Šok izjava lidera Kanade pred okršaj sa "kockastima"!

Autor:

Sport

24.11.2022

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoke reči!

Šok izjava lidera Kanade pred okršaj sa "kockastima"!

Foto: Tanjug/AP

Džon Herdman i Milan Borjan

Fudbalska reprezentacija Kanade ostavila je odličan utisak na otvaranju Svetskog prvenstva.

Milan Borjan i njegovi saigrači nadigrali su Belgiju, ali su ostali kratkih rukava. Belgijanci su slavili sa 1:0, a verovatno bi sve bilo drugačije da je Kanada iskoristila jedanaesterac i da nije bilo katastrofalnih sudijskih grešaka.

Ipak, daleko od toga da Kanađani očajavaju zbog svega ovoga. Čak naprotiv, selektor i lider ovog tima, Džon Herdman, na svoj način motivisao je igrače posle bolnog poraza. On nije klonuo duhom, već je dao neverovatnu izjavu pred meč drugog kola protiv Hrvatske!

Upravo sam pokazao statistiku igračima. Rekao sam im da pripadaju u ovde i da idemo da j***mo Hrvate u sledećem meču. Tako je najjednostavnije. To je naša sledeća misija - rekao je Herdman pred televizijskim kamerama.

Kanađani su u potpunosti nadigrali sastav Roberta Martineza u apsolutno svim segmentima igre, ali su na kraju poraženi golom Mišija Batšuajija u 44. minutu utakmice. Selekcija za koju nastupa Milan Borjan nije iskoristila jedanaesterac u 11. minutu, a nije joj ni dosuđen očigledan u nadoknadi prvog poluvremena, kada u VAR sobi videli kako Vicel prvo gazi, a potom i nogom dodatno ruši Ričija Lareju.

Reprezentacija Kanade bila je jedan od najvećih autsajdera pred start ovog šampionata, ali je pokazala da zna da igra fudbal, da je sa razlogom u Kataru i da će se boriti za drugi krug.

Utakmica između Hrvatske i Kanade igra se 21. novembra od 17 časova. Posle prvog kola u ovoj grupi vodi Belgija sa tri osvojena boda, Hrvatska i Maroko imaju po jedan, a Kanada je bez bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading