KO JE KRIV ZA DOGAĐAJE OD PRE 30 GODINA? Ljubimac "Delija" ZAPALIO javnost pred okršaj Borjana protiv Hrvata!

Autor:

Sport

23.11.2022

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica je na programu u nedelju od 17 časova.

KO JE KRIV ZA DOGAĐAJE OD PRE 30 GODINA? Ljubimac "Delija" ZAPALIO javnost pred okršaj Borjana protiv Hrvata!

Foto: Tanjug/AP

Milan Borjan u dresu reprezentacije Kanade

Fudbalska reprezentacija Kanade uspela je da se plasira na Mundijal, a jedan od najzaslužnijih za tako nešto bio je golman, Milan Borjan.

Čuvar mreže Crvene zvezde briljirao je tokom kvalifikacija, pa je omogućio sebi i saigračima da stignu do glavnog turnira.

Fortuna je htela da Borjan bude u grupi sa Hrvatskom, a poznata je prošlost koju je kao dete prošao zbog rata na ovim prostorima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Milan Borjan u dresu Kanade

 

Njegov bivši saigrač iz Crvene zvezde i ljubimac "Delija", Miloš Degenek, osvrnuo se na utakmicu Kanada - Hrvatska:

Simbolika, baš protiv Hrvatske. Drago mi je zbog toga. Kanadi će Hrvatska biti veliki zalogaj, ako se "zategnu" jer Hrvati imaju preozbiljnu reprezentaciju. Imam tamo dosta prijatelja, u stručnom štabu je Ivica Olić, moj bivši saigrač - rekao je Degenek u razgovoru za Sportal, pa dodao:

- Biće interesantno, verujem da će Borjan biti motivisan. Ne bih nikada gledao ono šta je bilo, više bih fudbalski. Nikad se ne bih motivisao zbog nečega što je bilo ranije. Nisu ti momci krivi za nešto što je bilo pre 30 godina. Ovo je fudbal - završio je Degenek.

Republika

Foto: Starsport

Milan Borjan, Aleksandar Dragović i Miloš Degenek

 

Utakmica između Kanade i Hrvatske na programu je u nedelju 27. novembra od 17 časova, ali oba tima pre toga očekuju iskušenja u prvom kolu. Hrvati će u sredu 23. novembra od 11 časova igrati protiv Maroka, dok će Kanađani istog dana, od 20 časova na teren protiv Belgije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading