IZBAČENI IZ ŠKOLE ĐACI KOJI SU POČINILI NASILJE NAD PROFESORKOM: Nastavnično veće u Trsteniku donelo odluku!

Autor:

Vesti

23.11.2022

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenici koji su maltretirali profesorku biće isključeni iz škole.

IZBAČENI IZ ŠKOLE ĐACI KOJI SU POČINILI NASILJE NAD PROFESORKOM: Nastavnično veće u Trsteniku donelo odluku!

Foto: Djordje Ceperkovic Youtube printscreen

Tehnička škola Trstenik

Nastavničko veće Tehničke škole iz Trstenika donelo je odluku da se učenici koji su izmakli stolicu i sve to snimali, isključe iz ove škole, prenosi Telegraf.

Podsetimo, za incident u Tehničkoj školi, javnost je saznala u ponedeljak, kada je objavljeno da su tri učenika trećeg razreda maltretirala profesorku tako što su joj izmakla stolicu, smejala se njenom padu, snimila i delila snimak celog događaja putem mreža. Da su se đaci smejali čuje se i na snimku koji je u medijima objavljen u sredu. 

N. Ž. (17) je izmakao stolicu profesorki, koja je potom pala na pod. M. M. (18) i I. K. (17) su događaj snimali mobilnim telefonima, odnosno incident je uživo prenošen na Instagram storiju u jednom, a viber porukama deljen u drugom slučaju. 

Podršku profesorki i Tehničkoj školi u rešavanju problema, da podsetimo, pružili su brojni školski kolektivi, Unija sindikata prosvetnih radnika, Aktiv svih direktora škola u Trsteniku, brojni pojedinci.

Iz više izvora je potvrđeno i to da je učenik, koji je bio među vinovnicima teškog incidenta 9. novembra u Tehničkoj školi u Trsteniku, kada je izmaknuta stolica profesorki Mariji Stevanović, a taj događaj snimljen i deljen na društvenim mrežama, pokušavao da se ispiše iz škole.

Prema nezvaničnim saznanjima, disciplinski postupak bio je dodatno zakomplikovan i podnetim uverenjem o neuračunljivošću koje je priloženo školi u okviru disciplinskog postupka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Trifko

23.11.2022 10:57

Pravda.

Strelac83

23.11.2022 11:49

Zašto iz te škole!Njima treba uskratiti mogućnost za dalje školovanje....šta ste time postigli.....ništa!!!!!Oni će to ponovo uraditi.....Ne možeš da se upiše u drugu školu i ćao......A roditelje kazniti novčano i to da se useru od plaćanja.... Ovakve stvari se ne smeju dešavati....