ĐACI PROFESORKI IZMAKLI STOLICU! Pojavio se snimak sramnog incidenta u Trsteniku: Žena pala, a učenici se smejali! (VIDEO)

Autor:

Vesti

16.11.2022

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj se odigrao u odeljenju trećeg razreda tokom šestog časa.

ĐACI PROFESORKI IZMAKLI STOLICU! Pojavio se snimak sramnog incidenta u Trsteniku: Žena pala, a učenici se smejali! (VIDEO)

Foto: twitter.com/ZoranIl77273998

Nastavnicu maltretiraju đaci u školi u Trsteniku

Protiv tri učenika Tehničke škole u Trsteniku pokrenut je vaspitno-disciplinski postupak zbog incidenta, koji se dogodio u učionici škole 9. novembra - saznaju Novosti.

Učenici su izmakli profesorki stolicu, koja je pala na pod, snimali je mobilnim telefonom i smejali se.

Slučaj se odigrao u odeljenju trećeg razreda tokom šestog časa. Prijavljen je policiji i Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

 

 

Đak je došao iza profesorke koja je sedela. Ona mu je smirenim tonom rekla “znaš da nije kulturno stajati nekome iza leđa?” - iznosi izvor.

- Odmah zatim, učenik je izvukao stolicu i nesrećna žena je pala na pod. Nakon toga, na snimku se čuje neprijatno smejanje u učionici. Ceo događaj je “uživo” prenosio na društvenoj mreži drugi učenik, pa kada je prekinuo snimanje, uključio se drugi učenik, koji je svoj snimak delio na “viberu”.

Maltretirana profesorka tokom večeri se javila hitnoj pomoći i trenutno je na bolovanju. U Tehničkoj školi je rečeno da je pokrenut vaspitno-disciplinski postupak.

- Slučaj smo odmah prijavili Školskoj upravi, Centru za socijalni rad, Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu - iznosi Milan Glidžić, direktor škole.

- U pisanoj formi smo obavestili roditelje učenika koji su učestvovali u incidentu i očekujemo pisane izjave učenika, uz prisustvo roditelja. Tim za zaštitu od nasilja se sastao, radimo na izradi operativnih planova. Održaće se i roditeljski sastanak u tom odeljenju.

Tehničku školu pohađa 635 učenika. Đaci uključeni u incident nisu od ranije poznati po problematičnom ponašanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aca

17.11.2022 05:50

Roditelji ucenika su krivi.