AZAR OTKRIO: Neću napustiti Čelsi na silu!

Autor:

Sport

15.10.2018

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Čelsija Eden Azar prethodnih dana sve se više povezuje sa Real Madridom. Sa svih strana stižu tvrdnje kako se španski velikan i trostruki uzastopni prvak Evrope baš zainteresovao za Belgijanca. Navodno, ceo posao bi mogao da se završi već zimus, ali je izglednije da to bude u leto 2019.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar

Omaleni ofanzivac ipak, ima malo drugačije viđenje čitave situacija pa tako smiruje tenzije. Kraljevski klub je u prošlosti često umeo da primenjuje zanimljivu taktiku u dovođenju igrača, pa su tako maltene na silu ispisnice iz tadašnjih klubova za prelazak u Real dobili Geret Bejl i Luka Modrić, odnosno Tibo Kurtoa.

- Čelsi je bio jasan. Rekli su mi da tokom leta ne mogu da napustim klub. I ja sam to prihvatio. Znao sam da ću biti srećan u obe varijante, pa nemam za čim da žalim. Nikada neću da ulazim u sukob sa klubom. Ako budem napuštao Čelsi, želim da se raziđemo na prijateljski način - kazao je belgijski reprezentativac.

Pre nekoliko dana Azar je negirao i da bi mogao u januaru da pređe u redove madridskog velikana, tako opcija leto 2019. godine deluje kao realnija varijanta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading