Lazović o penziji: Ništa neće zameniti fudbal, ali...

Autor:

Sport

21.09.2018

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danko Lazović je iznenada rešio da okači kopačke o klin, a sada već bivši igrač Videotona pojasnio je svoju odluku i obrazložio da je došlo vreme za nove izazove van fudbalskog terena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Danko Lazović

Nekadašnji napadač Partizana u Videoton je došao u junu 2016. godine, odigrao je 80 utakmica i postigao 29 golova za tim iz Sekešfehervara.

- Zahvalan sam Videotonu, jer mi je pružio priliku da nastavim da igram fudbal, ali sada je vreme da završim karijeru. Naravno, ništa neće moći u potpunosti da zameni fudbal, ali osećam da me sada čeka nova avantura. Hoću da se zahvalim saigračima ne vremenu koje smo provelizajedno, kao i sjajnim trenerima od kojih mi je bila čas da učim. Veliku zahvalnost dugujem i navijačima koji su me podržavali prethodne dve godine, kao i svim drugim ljudima u klubu - naveo je Lazović u poruci na sajtu mađarskog šampiona.

Sportski direktor Videotona Zoltan Kovač istakao je da je Lazovićeva odluka iznenadila sve u klubu.

RepublikaFoto: Starsport
Danko Lazović

- Razgovarali smo telefenom u nedelju, a sreli se u ponedeljak. Tada mi je objasnio zašto je doneo takvu odluku. Dobro je razmislio, razgovarao sa porodicom, verujem da će Danko svakako biti uspešan u budućnosti. On je svakako bio jedan od najboljih igrača šampionske ekipe i najzaslužnijih za plasman u Ligu Evrope - kazao je Kovač.

Prošle sezone pod trenerskom palicom Marka Nikolića, a sa trojicom srpskih igrača u timu, Lazovićem i braćom Šćepović, Markom i Stefanom, Videoton je osvojio treću titulu prvaka Mađarske u klupskoj istoriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading