GOLMAN I VEZISTA "ORLOVA" IZNELI ŠOKANTNU ISTINU: RAMADANI HTEO DA KROJI TIM SRBIJE

Autor:

Sport

24.08.2018

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativci Srbije Predrag Rajković i Saša Lukić otkrili su neverovatne detalje vezane za reprezentaciju Srbije!

Predrag Rajković otkrio neverovatne detalje

Mendažer Fali Ramadani imao je pakleni plan da sastavlja tim reprezentacije Srbije na Mundijalu u Rusiji, ali i da ujedno unese potpuni haos u redove "orlova"! To su otkrili golman Makabija iz Tel Aviva Predrag Rajković (22) i vezista Torina Saša Lukić (22), koji tvrde da im je kontroverzni agent preko saigrača iz reprezentacije garantovao da će biti među putnicima na Svetsko prvenstvo!

PRODAVAO FORU

Evidentno je da je Albanac sa pasošem Nemačke pokušao da proda foru dvojici mladih fudbalera samo da bi prešli u njegovu menadžersku agenciju, ali su na sreću obojica pametno razmišljali i nisu prihvatili nepristojnu ponudu. U ime kontroverznog agenta "posao" je pokušavao da ugovori jedan od reprezentativaca, a pretpostavlja se da je reč o Luki Milivojeviću, koji se nije našao na spisku Mladena Krstajića za predstojeće duele u Ligi nacija protiv Litvanije u Vilnjusu (7. septembar) i Rumunije u Beogradu (10. septembar).
Da Ramadanijeva priča ne pije vodu bilo je evidentno na slučaju Predraga Rajkovića, koji bi se kao legitimni naslednik Vladimira Stojkovića ionako našao na spisku putnika za Mundijal. Ukratko, njemu Ramadanijeva pomoć nije bila neophodna.
- Ni najmanje mi nije prijatno da pričam o tome i za ostale ne znam. Ali da, meni je posredstvom jednog od reprezentativaca nuđeno da pređem kod Falija Ramadanija i da će mi to garantovati mesto na Svetskom prvenstvu. A da bi u suprotnom bio u problemu za spisak. Nisam hteo to da prihvatim. Znam da vas interesuje ko je to i slično, ali o tome ne mogu trenutno da govorim - rekao je Rajković za telegraf.rs.
 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Saša Lukić

NEMA UTICAJ


Dakle, u njegovom slučaju Ramadani je u priču uveo i mogućnost da mladi čuvar mreže može da bude u opasnosti ako ne potpiše za njega. Na sreću, Rajković nije poverovao da Fali ima toliki uticaj. Slično je odreagovao i Saša Lukić, koji se nije našao na spisku putnika u Rusiju, ali je dobio poziv Mladena Krstajića za utakmice u Ligi nacija.
- Rečeno mi je da se ne brinem za mesto u timu ako potpišem za Ramadanija. Odbio sam. I to je sve što mogu da vam kažem na ovu temu - kazao je Lukić.

Ramadani bez komentara

Novinari Srpskog telegrafa pokušali su da stupe u kontakt sa kontroverznim menadžerom Falijem Ramadanijem kako bi dobili i njegovu verziju priče, ali on nije odgovarao na naše pozive. Selektor Srbije Mladen Krstajić verovatno će o ovoj temi govoriti 3. septembra kada je zakazano okupljanje najboljih srpskih fudbalera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading