Grizman saopštio gde će igrati!

Autor:

Sport

14.06.2018

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Višemesečno natezanje i neizvesnost konačno je prekinuta, pošto je francuski napadač Antoan Grizman stavio tačku na spekulacije i saopštio gde će igrati u narednoj sezoni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Grizman obradovao navijače Atletika

Grizman je i pored brojnih finansijski basnoslovnih ponuda rešio da ostane u Madridu, pa će tako i narednih godina nositi dres Atletika.

Grizman je za jednu godinu dobio dva povećanja ugovora, pa su mu tako primanja sada 23 miliona evra umesto šest.

- Ljudi u Atletiku ulažu maksimalne napore da unaprede ekipu. Neverovatno je koliko se trude da budemo još jači. To moram da kažem i to moraju svi da znaju. Zato želim da ostanem ovde. Ako dovedemo neko igrače, možemo da osvojimo Ligu šampiona. Barselona mi je nudila manje novca, ali su mi rekli da me žele kako bi zajedno osvojili Ligu šampiona. I rekli su mi da će mi to u Atletiku biti teže - objasnio je Grizman. 

U poslednjem kolu prošlog šampionata navijači Atletika su čak zviždali Grizmanu jer su mislili da se dogovorio sa Barselonom.

- Povredilo me je to. Otišao sam kući jako utučen. Moja porodica je takođe bila povređena. Nismo shvatali zašto nas vređaju. A onda je Čolo Simeone došao nenajavljeno kod nas u kuću i rekao da moramo da popričamo. Uspeo je da mi ohladi glavu koja je bila baš vruća... Svi su pre finala Lige Evrope pričali kako sam odlučio da odem, ali neću da kažem. Mislili su da je sve potpisano, a nije ništa bilo - rekao je Francuz. 

Atletiko pravi jaku osnovu za tim koji bi se uključio ponovo u trku za vrh Primere, a ostanak Grizmana je znak u dobrom pravcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading