LUKIĆ: BARSA NIJE S MARSA!

Autor: Katarina Kostić

Sport

15.05.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Levantea tukli su Barselonu rezultatom 5:4 u najspektakularnijoj utakmici ove sezone u Primeri, odigranoj minulog vikenda.

Stavio Rakitića u džep: Saša Lukić

Ovo je bio prvi poraz Katalonaca u domaćem prvenstvu posle 43 kola, a član pobedničke ekipe Saša Lukić u razgovoru za Srpski telegraf otkrio je svoje utiske.

- Ovo je bila istorijska pobeda Levantea, koji 50 godina nije slavio protiv Barselone. Ovo je veliki trijumf za sve navijače, ljude zaposlene u klubu, ali i za nas igrače jer smo uspeli ono što nijedna ekipa nije ove sezone, da slavimo protiv Barse! O ovome ću moći da pričam svojoj deci - počeo je priču nekadašnji fudbaler Partizana, dodajući da su igrači Barselone od krvi i mesa, a ne vanzemaljci, kao što neki vole u šali da kažu.

Tekst potpisa

Lukić je bio asistent kod drugog gola Emanuela Boatenga.

- Pokazao sam da mogu da budem na visokom nivou i protiv velikih ekipa. Nije mala stvar doprineti asistencijom trijumfu nad Barsom - iskren je vezista koji se u Španiji nalazi na pozajmici.

- Levante hoće da me zadrži, Torino neće da me pusti, videćemo na kraju sezone šta će se desiti - zaključio je Lukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading