VEČERAS JE MOGLA ZVEZDA DA IGRA: Sporting je zamenjen Novim Pazarom...

Autor:

Sport

15.02.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počinje osmina finala Lige Evrope.

VEČERAS JE MOGLA ZVEZDA DA IGRA: Sporting je zamenjen Novim Pazarom...

Foto: Starsport

Osman Bukari protiv Jang Bojsa

Liga Evrope: Uzbudljivi dueli u šesnaestini finala

Posle uzbuđenja Lige šampiona, fokus se sada premešta na Ligu Evrope gde nas očekuju prvi mečevi šesnaestine finala. U četvrtak su na programu čak osam utakmica, a očekuje nas nekoliko izuzetno zanimljivih duela.

Fejenord protiv Rome - nastavak rivalstva

Fejenord i Roma će se sastati treću godinu zaredom, nakon finala Lige konferencije iz 2022. godine i četvrtfinala Lige Evrope prošle sezone. Vučica je prethodna dva puta izašla kao pobednik, ali će Holanđani sigurno želeti da prekinu tu seriju.

Mogla je to da bude Zvezda

Republika

Foto: Tanjug AP

Jang Bojs - Zvezda


U terminu od 18.45, Galatasaraj će ugostiti prašku Spartu, dok će Šahtjor odmeriti snage sa Marsejom. Ove utakmice sigurno obećavaju veliku borbu i uzbuđenje na terenu, a još jedna se igra u isto vreme. Ekipa Jang Bojsa dočekaće Sporting na mestu gde je jesenas poklekla Crvena zvezda. Tim predvođen tadašnjim trenerom Barakom Baharom nije uspeo da kruniše dobru igru, pa je poražen od švajcarskog predstavnika sa 2:0 i tako je izgubio sve šanse da se nađe ovde gde je sada Jang Bojs. Tako, umesto da sada euforija dostigne vrhunac u Beograd pred dolazak Sportinga, crveno-beli idu u goste Novom Pazaru za dva dana.

Neizvesnost od 21 sat

U kasnijem terminu, od 21 sat, očekuju nas još četiri uzbudljiva duela. Milan je favorit u meču sa Renom, dok se od Benfike očekuje pobeda protiv Tuluza. Braga će imati podršku svojih navijača u duelu protiv Karabaga, dok se najneizvesnija borba očekuje u utakmici Lens - Frajburg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading