MILOJEVIĆ ODUŠEVLJEN PO POVRATKU: "Nisam očekivao to...svi moraju da shvate da je ovo Zvezda!"

Autor:

Sport

10.02.2024

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vratio se nakon četiri godine i upisao pobedu.

MILOJEVIĆ ODUŠEVLJEN PO POVRATKU: "Nisam očekivao to...svi moraju da shvate da je ovo Zvezda!"

Foto: Starsport

Crvena zvezda je savladala ekipu Voždovca sa 2:1 u 20. kolu Superlige Srbije.

Fudbaleri sa Marakane su na najbolji mogući način otvorili prolećni deo sezone i obeležili Milojevićev povratnički debi. Već u prvih 15 minuta crveno-beli su stekli

kapitalnu prednost koju nisu ispuštali do kraja utakmice.

Izvanredan pogodak Milojevićevog vojnika Milana Rodića usledio je već u devetom minutu. Levi bek zvezde je dočekao jedan odbitak na ivici šesnaesterca i odličnim poluvolej udarcem smestio loptu u malu mrežu golmana Katića.

Samo sedam minuta kasnije na semaforu je pisalo već 2:0. Olajinka, koji je tokom celog prvog poluvremena pravio najviše problema odbrani "zmajeva", je takođe dočekao jednu odbijenu loptu, a potom se odlično snašao i pogodio mrežu u slično mesto kao i Rodić. Crveno-beli su uspešno privodili meč kraju sve do 86. minuta kada je navijače malo zabrinuo gol Neškovića, međutim, to nije bilo dovoljno da pokvari predstavu delija i povratak Miloja.

Republika

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Novi/stari trener Zvezde nije krio oduševljenje po povratku.

- Prelep osećaj. O emociji, strasti i ljubavi ne treba da pričamo. To je neupitno. Moramo da se posvetimo poslu i onome zbog čega sam došao. Pohvalio bih ovu divnu publiku. Nisam očekivao ovoliki broj ljudi. Svaka im čast. Biće teška polusezona, trudićemo se i dati sve od sebe. Znamo ciljeve, momci vredno rade. Probali smo da ono što smo trenirali da implementiramo, a pritisak je uvek tu, ovo je Zvezda. To moraju svi da shvate. Bitna tri boda, sada nas čeka cela nedelja za pripremu za Novi Pazar - rekao je Milojević.

Ono pravo od crveno-belih se tek očekuje.

- Početak je, još ekipe nisu uhvatile takmičarski ritam. Imamo i mi probleme sa pojedinim igračima. Ali ne kukam. Verujem u ovaj tim. Iz utakmice u utakmicu bićemo sve bolji. Očekujemo i povratak Hvanga i Krasoa, kako bismo bili kompletni. Čestitam svima. Divna atmosfera - zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading