BEZOBRAZNA POZA VODITELJKE PINKA ZAPALILA INSTAGRAM! Ana Radulović IZLUDELA MUŠKARCE novim VRELIM SNIMCIMA!

Autor:

Zabava

15.02.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović oduševila pratioce novim snimkom.

BEZOBRAZNA POZA VODITELJKE PINKA ZAPALILA INSTAGRAM! Ana Radulović IZLUDELA MUŠKARCE novim VRELIM SNIMCIMA!

Foto: Instagram.com/ana.radulovic

ana radulović

Voditeljka Pink televizije, Ana Radulović, poznata je po svojoj aktivnosti na društvenim mrežama, a ovog puta je ponovo obradovala svoje pratioce na Instagramu vrelim snimkom. U skladu sa Danom zaljubljenih, Ana je odabrala zelenu haljinu sa jakim dekolteom koji je istakao njene bujne grudi i vitku figuru.

Republika

Foto: Instagram.com/ana.radulovic

Ana Radulović pokazala čime raspolaže

Na snimku, Ana je izazovno pozirala  i pokazala svoj seksepil, privukavši pažnju svojih pratioca. Voditeljka je definitivno uspela da zagolica mušku maštu, s obzirom na broj lajkova ispod objave. 

Reakcije pratilaca na ovaj vreli snimak nisu izostale, a mnogi su se složili da je Ana izgledala fantastično u ovoj haljini. Njeni pratioci su iskazali oduševljenje njenim izgledom i samouverenim stavom.

Republika

Foto: Instagram.com/ana.radulovic

Ana Radulović izbacila poprsje u prvi plan

 - "Ti nisi normalna kako dobro izgkledaš", "Ženo, kidaš", "Sve bih dao da imam takvu ženu", "Prezgodna si, a toliko si seksi da nemam reči", "Rado bih te ženio da nisi udata" - bili su samo neki od komentara ispod snimka koji je napravio haos na Instagramu.

Inače, Ana Radulović je poznata po tome što redovno deli delove svog života sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, a ovaj vreli snimak je samo još jedan u nizu koji je izazvao veliku pažnju javnosti.

Republika

Foto: Instagram.com/ana.radulovic

Voditeljka Pinka mami uzdahe god da se pojavi

Podsećamo da je Ana priznala je da su joj slatkiši najveći porok, a nedavno je otkrila kako je, uprkos tome, uspela da smršala 12 kilograma. Iako je jedna od zgodnijih žena na javnoj sceni ona priznaje da je bilo momenata u životu kada se osećala kao bucka.

Najviše kilograma sam imala u trudnoći. Bila sam prava bucka, pa sam prestala da se merim. Ali uspela sam da smršam, jer sam se zainatila! Osim što sam probušila kašiku, posle 16 sati ništa nisam jela. Morala sam da budem na tako rigoroznom režimu, jer mi se ponekad činilo da se gojim i od vode -  ispričala je Ana, pa dodala kako joj nekad ni četiri sladoleda nisu bila dovoljna u jednom danu:

Republika

Foto: Instagram.com/ana.radulovic

Ana izludela muškarce atraktivnim izgledom

- U životu mogu bez svega, ali bez slatkiša nikako. Oni su moj jedini porok. Jednom me je paparaco uhvatio dok sam kupovala čak dva sladoleda, koja sam sama pojela. Dešavalo mi se da pojedem i po četiri sladoleda dnevno. Pošto mi je bilo isuviše teško da se odreknem omiljenih poslastica, u početku sam ih jela samo pre podne. Nisam preko noći prestala da jedem slatkiše, već postepeno. Čim sam se "skinula" sa šećera i izbacila večeru, istopila sam se.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading