ISTINA O PROPALOM BRAKU ANĐELKE I DARIJA PRPIĆA: Nakon četiri godine glumica napokon PREKINULA TIŠINU!

Autor:

Zabava

14.02.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica smogla snage i otvoreno pričala o svemu.

ISTINA O PROPALOM BRAKU ANĐELKE I DARIJA PRPIĆA: Nakon četiri godine glumica napokon PREKINULA TIŠINU!

Foto: Youtube printscreen

Glumica Anđelka Prpić razvela se 2020. godine od supruga Daria Prpića, koji nije mogao da obuzda svoju ljubomoru, koja je posebno eskalirala nakon njene intimne scene u tada aktuelnoj seriji ''Žene sa Dedinja''. Kako više nije mogla da trpi njegovu ljubomoru, odlučila je da se razvede.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Anđelka Prpić progovorila o bivšem suprugu Dariu

Naime, prvi problemi su počeli još na samom početku zbog njene scene se*sa na veš-mašini s Draganom Mićanovićem u seriji „Žene s Dedinja“. Dario joj je pravio probleme nakon što je epizoda emitovana tvrdeći da prevazilazi glumačke okvire. Glumica nikada nije želela da priča o razvodu, ali izgleda da je sada, posle četiri godine skupila hrabrosti i progovorila o problemima sa Prpićem.

Republika

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Anđelka Prpić sa Dariom dok su bili u ljubavi

- Razvod je izazovan, međutim život ide dalje i zapravo su sve te situacije, jel, inspiracija za umetnost, zar ne - rekla je kratko Anđela za jedan podkast koji je tek u planu da se obelodani.

Inače, Dario Prpić, poznati ugostitelj i bivši suprug glumice Anđelke Stević Žugić, našao se u centru pažnje nakon incidenta sa policijom pre nekoliko dana. Prema informacijama, Pripić je vozio nedozvoljenom brzinom na Terazijama i zatim imao sukob sa policijskim službenicima. Njegov advokat, Nemanja Živanović, dao je kratku izjavu za 24sedam, poručivši novinarima da se ne piše ništa o njegovom klijentu.

Republika

Foto: ATA Images

Anđelka Prpić sada uživa u braku sa Markom Žugićem

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu potvrdilo je da je naložilo policiji da podnese krivičnu prijavu protiv Daria Prpića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti. Ova informacija potvrđuje da je incident zaista imao pravne posledice i da će se dalje istraživati.

- Obaveštavamo Vas da osumnjičenom D.P. povodom događaja od 31.01.2024. nije određeno zadržavanje u trajanju od 24 sata od starne dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, već da je nakon obavljenog razgovora sa postupajućim policijskim službenicima dežurni javni tužilac dao nalog policiji da se ovom tužilaštvu protiv D.P. podnese krivična prijava redovnim putem, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru - stoji u odgovoru koji je 24sedam dobio iz ove institucije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading