BIO JE KREZAV I SLOMLJEN! Desingericu brutalno ISPROZIVALA ŽENA, pa OBRISALA POD sa njim uživo u emisiji!

Autor:

Zabava

14.02.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevena priznala da je teško biti reperova žena.

BIO JE KREZAV I SLOMLJEN! Desingericu brutalno ISPROZIVALA ŽENA, pa OBRISALA POD sa njim uživo u emisiji!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je u svojoj emisiji "Amidži šou", između ostalog, repera Dragomira Despića Desingericu i njegovu suprugu Nevenu. Ognjen se posebno osvrnuo na Nevenu, a brzo je došlo do drame u studiju, kada je Desinericu žena bukavlno urnisala!

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Desingericina žena Nevena obrisala patos sa njim uživo u emisiji

Naime, Ognjena je zanimalo kako su se Desingerica i Nevena upoznali, ali ono što je čuo ga je totalno šokiralo, a i svima u studiju je bilo neprijatno od njenih reči.

- Upoznala sam ga kada nije imao jedan zub i dok je bio sa smoljenom nogom. To je istina i ne mogu da lažem - rekla je Nevena, a onda dodala kako je naporno biti reperova žena, kao i da nikada sa njim ništa nije sigurno:

Republika

Foto: Instagram.com

Desingerica u restoranu čačkao nos sa Neveninim noktom

Teško je biti njegova žena, ali sam navikla posle 11 godina. Uzbudljivo je, svaki dan je drugačiji.

Nakon toga Desingerica je otkrio da Miljana Kulić laže i da je on nikada ne bi pitao za duet, kao i da je bio šokiran kada je slušao kako ona ubedljivo priča o tome.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić slagala da je Desingerica pitao za duet

- Miljana laže bajo, nikada je nisam pitao za duet, to je sve sama smislila. Hoće Miljana da se zakači za gas, ali joj to neću dozvoiti. Samo mi još ona treba - rekao je kroz smeh reper.

Podsećamo da Veljko Kuzmančević, suprug Verice Rakočević, javno isprozivao Desingericu, zbog ponašanja u emisiji Amidži šou.

- Bajo, je*ote, brda go*ana, baš do jaja, bajo, ne moraš više da tražiš degenerike po jutjubu da se smeješ, ide uživo, bajo, na tv-u - napisao je Veljko Kuzmančević u svojoj objavi na Instagramu.

On je upotrebio sve termine koje uglavnom koristi Desingerice, pa ga nazvao "degenerikom", a videćemo da li će i kako Despić odgovoriti na ove prozivke i uvrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading