Nevolje za Ruse: STADION NA KOM SRBIJA TREBA DA IGRA NIJE BEZBEDAN ZA FUDBAL!

Autor:

Sport

21.03.2018

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno smo pisali da je stadion u Samari "Kosmos arena" u prilično lošem stanju pred početak Mundijala, a organizatori Mundijala i dalje nisu obezbedlili stadion na kom i naša selekcija treba da odigra jedan od mečeva na SP.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Kosmos arena" i dalje nije do kraja završena

Stadion Kosmos Arena u Samari, gde će naša selekcija 17. juna odigrati meč protiv Kostarike, još uvek nije ni blizu kraja!

Iz tog razloga, FIFA je uputila opomenu organizatorima.

– Napreduje, ali ima još mnogo toga da bude urađeno. Nadali smo se da će ići brže. Važno je da bude gotov što pre, da bi mogao da bude tehnički opremljen kako očekujemo, rekao je Kolin Smit, direktor FIFA.

Stadion kapaciteta nešto manje od 45.000 mesta koštao je preko 320 miliona dolara po gruboj računici, ali još uvek nema postavljen travnati teren.

Rusima je dat rok od tačno mesec dana da adaptiraju stadion i prilagode ga najvišim standarima FIFA, a u slučaju da se problemi ne reše, onda ih očekuju penali i moguća zamena domaćinstva.

Pored meča Srbija – Kostarika, na njemu će biti odigrani i dueli Danska – Australija (21. jun, Grupa C), Urugvaj – Rusija (25. jun, grupa A), Senegal – Kolumbija (28. jun, grupa H), te meč osmine finala 2. jula i četvrtfinala 7. jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading