VEST HEM SLAVI PRED DUEL SA TSC: Englezi sa žurke stižu u Bačku Topolu!

Autor:

Sport

29.11.2023

12:37 >> 12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi evropski spektakl sutra je na programu u Bačkoj Topoli

VEST HEM SLAVI PRED DUEL SA TSC: Englezi sa žurke stižu u Bačku Topolu!

Foto: Tanjug/AP

Tomas Souček

TSC u okviru petog kola Lige Evrope dočekuje Vest Hem u četvrtak od 18 časova i 45 minuta, a veliko interesovanje za susret koji će se odigrati na TSC Areni uveliko vlada. 

I dok se ovde tim iz Bačke Topole punom parom priprema za duel sa engleskim gigantom, sa Ostrva stižu vesti da su fudbaleri Vest Hema iskoristili po podne da izađu sa svojim lepšim polovinama u grad i provesele se. 

 

 

Naime, pretpostavlja se da se radi o uobičajenoj tamošnjoj praksi da se na ovaj način žurkom proslavi Božić, a da su fudbaleri Vest Hema malo poranili sa tim, usled zgusnutog rasporeda koji ih očekuje u decembru.

Najveću pažnju privukao je Edson Alvarez sa svojom lepšom polovinom Sofijom Toaš, ali su elegantni bili i Aron Kresvel, Deni Ings i Tomaš Souček sa svojim partnerkama.

Ekspedicija kluba iz Londona danas stiže u Srbiju, a ostaje da se nadamo da su "Čekićari" malo preterali sa proslavom i provodom, te da će fudbaleri TSC nošeni podvigom protiv Partizana u domaćem šampionatu uspeti da ostvare pozitivan rezultat.

Trenutno stanje Grupe A u Ligi Evrope govori da je TSC sa jednim bodom na dnu tabele, dok Vest Hem deli prvu poziciju sa Frajburgom sa devet osvojenih bodova iz četiri odigrana kola. TSC se nada porazu Olimpijakosa koji trenutno sa četiri boda zauzima treću poziciju, kako bi onda u poslednjem kolu u međusobnom susretu mogao sam da odluči svoju sudbinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading