PUČE "PETARDA" U NEMAČKOJ! Frajburg NEMILOSRDAN prema Topoličanima!

Autor:

Sport

09.11.2023

23:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Frajburga pobedili su TSC rezultatom 5:0 (3:0) u 4. kolu grupne faze Lige Evrope.

PUČE "PETARDA" U NEMAČKOJ! Frajburg NEMILOSRDAN prema Topoličanima!

Foto: Starsport

Iako su Topolčani pružili solidan otpor favorizovanom rivalu, pretrpeli su ubedljiv poraz. Već u 4. minutu Frajburg je mogao do vođstva, kada je posle greške Vlalukina loptu prihvatio Holer, ali je sjajnom reakcijom Ilić ostao nesavladan.

Samo minut kasnije ponovo je na visini zadatka bio Ilić, ovog puta šutirao je Vajshaupt. U 10. minutu je posle udarca Holera lopta udarila u ruku jednog od fudbalera TSC, ali je sudija odmahnuo rukom i meč je nastavljen.

Frajburg je do vođstva došao u 24. minutu, pošto je kiks štopera Đorđevića prihvatio Egenštajn, odlično centrirao za Rola koji je nadmudrio Ilića za 1:0. Do poluvremena je nemački tim mogao da ima i dva gola više, ali je Rol pogodio stativu.

Foto: Starsport

 

U nastavku je trener Lazetić pokušao da izmenama razdrma tim, pa je na teren poslao Ćalušića i Ćirkovića, koji je i imao najbolju priliku na meču za svoju ekipu. Odlično je šutirao sa 10-ak metara, Atebolu je odbio loptu, a u nastavku akcije spetljao se Đakovac.

Kako to u fudbalu obično biva, promašaj TSC je ekspresno kažnjen. Brzu akciju završio je Engenštajn udarcem sa 15 metara i pogodio mrežu. Već tada se moglo naslutiti u kom pravcu će ići pomenuti meč.

Lazetić je na sredini drugog dela odlučio da pruži šansu Pantoviću i Radinu, dok je iz igre izveo Đakovca i Jovanovića.

U 69. minutu na semaforu je stajalo 3:0 za domaći tim. Ponovo je štoper Đorđević izgubio loptu, a Vajshaupt uspeo da zatrese mrežu.

Nemački tim je bio rešen da postigne još jedan gol, a Ilićeva mreža se zatresla i u 80. minutu, kada se u strelce upisao rezervista Adamu. Igra TSC-a se u potpunosti raspala, da bi u 85. minutu sreća pogledala Topolčane posle šuta Engenštajna. Konačnih 5:0 postavio je Doan u nadoknadi vremena.

Vest Hem je u drugom meču četvrtog kola grupe A u Londonu pobedio Olimpijakos 1:0, koji drži prvo mesto na tabeli Grupe A sa devet bodova, koliko ima i drugoplasirani Frajburg. Olimpijakos je treći sa četiri boda, dok je TSC poslednji sa samo jednim poenom.

Topolčani će u narednom kolu, 30. novembra dočekati "čekićare", dok će Frajburg na svom terenu igrati sa Pirejcima.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading