NASTAVLJA SE AGONIJA ČUKARIČKOG: Fjorentina sa penala srušila "brđane" u Leskovcu!

Autor:

Sport

09.11.2023

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strelac Nzola u osmom minutu.

NASTAVLJA SE AGONIJA ČUKARIČKOG: Fjorentina sa penala srušila "brđane" u Leskovcu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog izgubili su na domaćem terenu u Leskovcu od Fjorentine rezultatom 1:0 (1:0) u okviru četvrtog kola Lige konferencije.

Nakon nesmotrene reakcije golmana Filipovića, glavni arbitar Šroder je u petom minutu dosudio penal za goste, a sa bele tačke je u osmom minutu bio precizan Enzola i doveo svoj tim u rano vođstvo. I, nakon postignutog pogotka gosti su imali apsolutnu inicijativu i dominirali na terenu, dok tim sa Banovog brda nije našao način da parira favorizovanom rivalu.

Tokom drugog poluvremena viđen je spor fudbal, Čukarički i Fjorentina su imali po jednu pravu šansu, međutim niko nije bio precizan, te je meč završen rezultatom istim koji je bio i na kraju prvih 45 minuta.

Nakon četiri odigrana kola u grupi F, tim sa stadiona "Artemio Franki" zauzima prvo mesto sa osam bodova, Ferencvaroš i Genk su na po 6, dok je srpski predstavnik u trećem po kvalitetu UEFA takmičenju ubedljivo poslednji bez ijednog osvojenog boda.

U istom terminu svoj meču igrali su i Ferencvaroš i Genk, na stadionu "Puškaš" u Budimpešti, a duel je okončan bez pobedika - 1:1 (0:0).

Čuka u narednom kolu Lige konfrencija dočekuje Fenencvaroš srpskog trenera Dejana Stankovića, a utakmica je na programu 30. novembra. Prethodno će "brđani" dočekati Partizan u 15. kolu Superlige Srbije u nedelju (19.00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading