ČUKARIČKI NA FJORENTINU: "Brđani" kapitulirali posle osam minuta!

Autor:

Sport

09.11.2023

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strelac Nzola s penala.

ČUKARIČKI NA FJORENTINU: "Brđani" kapitulirali posle osam minuta!

Foto: TV Arena sport

Fudbaleri Čukaričkog večeras od 18.45 dočekali su Fjorentinu u okviru četvrtog kola Lige konferencija, a utakmica se igra na novom stadionu u Leskovcu uz direktan TV prenos na Areni sport premijum 1.

Ali, ako se po jutru dan poznaje, ovaj duel nije dobro počeo po srpskog predstavnika u trećem po kvalitetu UEFA takmičenju. Naime, gosti iz Firence poveli su već nakon osam minuta igre. Strelac je bio Mbala Nzola, pojačanje ljubičastih iz Specije u letnjem prelaznom roku. On je bio siguran izvođač najstrože kazne nakon što je golman Čuke Filipović bio neoprezan u šesnaestercu i napravio prekršaj. Sudija Šroder je oko penala konsultovao VAR-sobu, ali se prvobitna odluka nije promenila.

Čukarički je poslednjeplasirani tim G grupe pošto dosad nije osvojio nijedan bod, dok je Fjorentina nakon tri odigrana kola osvojila pet bodova, koliko iima i mađarski Ferencvaroš i belgijski Gent, koji u ovim trenucima takođe igraju međusobni meč.

Tim sa Banovom Brda je, podsetimo, u prošlom kolu doživeo debakl upravo od Fjorentine u Italiji, pošto je na stadionu "Artemio Franki" bilo čak 6:0 za domaće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading