OVAJ SNIMAK POKAZUJE SVU ĐILASOVU "DEMOKRATIJU"! Pogledajte kako njegove "gorile" maltretiraju NOVINARA (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.11.2023

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Tomislav Lovreković je pre godinu dana bio žrtva brutalnog napada pristalica Dragana Đilasa, lidera opozicione Stranke slobode i pravde.

OVAJ SNIMAK POKAZUJE SVU ĐILASOVU "DEMOKRATIJU"! Pogledajte kako njegove "gorile" maltretiraju NOVINARA (VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/@PonziDemocracy

Snimak koji je nedavno objavljen na društvenim mrežama ponovo je skrenuo pažnju na ovaj incident i pokazao koliko su Đilas i njegova politička ideja daleko od demokratije, kako se predstavljaju.

Naziv izborne liste "Srbija protiv nasilja" može se protumačiti kao ironičan s obzirom na to da se na njoj nalaze ljudi koji su poznati po svojoj agresivnosti i nasilničkom ponašanju. Pre svih, kontradiktoran je samom Đilasu, koji je poznat po napadima na bivšeg tasta, pretnjama bivšoj ženi, kao i tome što je pretukao psa. Međutim, osim što je nasilan u privatnom životu, Đilas je pokazao da ne preza ni od nasilja nad novinarima.

 

 

Uzmite ga za ruke i izvedite ga napolje. Brzo! - naredio je Đilas svojim "gorilama".


Tomislav Lovreković, novinar koji je bio član Stranke slobode i pravde, izbačen je ispred njihove centrale uz pomoć fizičke sile i pretnji. Đilas je svojim telohraniteljima naredio da ga brzo izvedu napolje, a Lovreković je tom prilikom bio izložen uvredama, fizičkom nasilju i iznošenju.

Ovaj incident je još jedan u nizu dokaza da Đilas ne poštuje slobodu medija i da je spreman da posegne za represivnim merama kada su novinari u pitanju. Lovreković je izjavio da je Đilas takođe nasilan u svojim političkim metodama, što se može videti i u njegovoj otvorenoj podršci paljenju Skupštine, prebijanju novinarke Goce Uzelac, kao i u njegovom medijskom monopolu.

Podsećamo da se Lovreković učlanio u Stranku slobode i pravde u vidu medijsko-političkog performansa, ali mu je ovaj incident pokazao da je to bila loša odluka. Pitanje je koliko bi novinara bilo izloženo sličnim represijama ukoliko bi Đilas ponovo došao na vlast.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading