MATIĆ ZADOVOLJAN UPRKOS PORAZU: Fjorentina je imala samo jednu šansu, nadam se nekim bodovima!

Autor:

Sport

09.11.2023

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivno izlaganje trenera Čukaričkog.

MATIĆ ZADOVOLJAN UPRKOS PORAZU: Fjorentina je imala samo jednu šansu, nadam se nekim bodovima!

Foto: Tanjug/AP

Igor Matić

Fudbaleri Čukaričkog konačno su ostavili dobar utisak u Evropi, uprkos minimalnom porazu od Fjorentine u četvrtom kolu Lige konferencija - 1:0 (1:0).

"Brđani" su izgubili golom u osmom minutu sa penala, što im je bio četvrti poraz u grupi, ali je trener Igor Matić ipak bio zadovoljan.

Sjajan meč, ali smo izgubili. Ostaje žal i nadaam se da će neke stvari da nam se vrate. Ponosan sam na igrače i klub, odigrali smo fenomenalnu utakmicu. Nedostajalo nam je malo da odigramo nerešeno ili pobedimo.Igrači su pružili više od 100 odsto. Fjorentina je imala samo jednu šansu iz koje je dala gol - rekao je Matić za televiziju Arena sport i dodao:

Moramo da treniramo, nadam se da će to jednom da nam se vrati. Plan je bio da budemo kompaktni, da budemo mirni kada imaju loptu. Bitno je da rastemo iz utakmice u utakmicu. Nadam se da ćemo nekome da uzmemo bodove jer smo to zaslužili.

Slično razmišlja i zamenik kapitena Nemanja Tošić.

- Ova utakmica će nam dati mnogo, jer smo konačno pokazali karakter. Mlada smo ekipa, ali smo pokazali da možemo da igramo disciplinovano i odgovorno. Nedostatak koncentracije i velika želja su napravili razliku na terenu. Izašli smo defanzivnije, a onda su neki planovi pali u vodu jer smo počeli da gubimo vrlo rano. U drugom poluvremenu smo zaigrali bolje, igrali smo srcem. Igrali smo mnogo bolje u drugom nego u prvom poluvremenu - rekao je Tošić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading