LAZETIĆ PRED FRAJBURG: Došli smo u super raspoloženju, da budemo hrabri i organizovani!

Autor:

Sport

08.11.2023

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener TSC govorio je pred utakmicu četvrtog kola A grupe u Ligi Evrope.

LAZETIĆ PRED FRAJBURG: Došli smo u super raspoloženju, da budemo hrabri i organizovani!

Foto: Starsport

Trener TSC-a Žarko Lazetić

Fudbaleri TSC sutra uveče od 21 sat gostuju nemačkom Frajburgu u okviru 4. kola Lige Evrope, a tim povodom govorio je trener srpskog predstavnika Žarko Lazetić.

Tim iz Bačke Topole u prošlom kolu izgubio je na svom terenu od bundesligaša sa 3:1, a u konkurenciji još i Vest Hema i Olimpijakosa poslednji je na tabeli grupe A sa jednim osvojenim bodom. 

- Došli smo u super raspoloženju, još kada vidimo uslove i stadion radujemo se spektaklu protiv izvanredne ekipe. Imamo ambicije kao pred svaku utakmicu i poučeni iskustvom iz prošle utakmice sa njima, daćemo sve od sebe, da budemo hrabri i organizovani i da dođemo do povoljnog rezultata za nas. Najvažniji jeste na kraju rezultat, ali meni je važnije od toga da li smo tim, kako pariramo i koliko se držimo na terenu onoga što želimo da radimo - rekao je Lazetić.

Trener TSC posebno naglašava sjajnu odbranu nemačke ekipe. 

- Frajburg je sjajan tim i po mom mišljenju od tri protivnika u grupi i timski najorganizovaniji. Da li je to vrednost igrača ili kako se to meri, ne znam, ali oni u pripremi utakmice mnogo manje prostora nude defanzivno. Očekujem ih i sutra da će biti agresivni, stajati visoko i da će želeti da se nadigravaju. Spremni smo na sve faze igre. Probaćemo posle oduzetih lopti neku tranziciju, protiv Frajburga je to jako teško. Pokazujemo iz utakmice u utakmicu neki napredak. Takmičićemo se za dobar rezultat pa ćemo da vidimo koliko će to biti dobro - zaključio je Lazetić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading