Ožegović se ispovedio: STOJKE MI POMOGAO DA SE POMIRIM SA "GROBARIMA"!

Autor: Informer

Sport

05.02.2018

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je letos došao u redove Partizana podigao je mnogo prašine. Dobar deo navijača nije želeo da prihvati Ognjena Ožegovića u omiljenom klubu, a mladi špic je otkrio za "Informer" kako je prevazišao problem sa onom najvatrenijom frakcijom sa južne tribine, koja je ujedno bila i najglasnija protiv dolaska Ožegovića u klub iz Humske.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Ožegović prebrodio početne nesuglasice sa navijačima

Početni problemi su prevaziđeni, Ožegović je pokazao koliko mu je stalo do uspeha Partizana svojim neumornim zalaganjem na terenu, glavni medijator između njega i navijača bio je niko drugi do golman Vladimir Stojković koji je imao slične probleme kada je 2010. stigao u Partizan.

– Stojković mi je dao savete kako da se ponašam na početku. Isplatilo mi se to što mi je rekao, da samo budem fokusiran na teren i isključen od svih dešavanja. On ima mnogo iskustva, svaki njegov savet znači svakom mladom igraču – istakao je Ožegović za "Informer".

Mladi špic crno-belih je otkrio da nije imao nikakvih većih neprijatnosti kada je tek stigao u klub.

– Ne bih se mnogo osvrtao na prošlost i sve to što me pratilo. Hoću da kažem da nisam imao nijedan problem otkako sam došao u Partizan. Nijednu uvredu u gradu, na stadionu nisam čuo. Drago mi je što su ljudi prepoznali kako se borim za klub – rekao je Ožegović.

Ožegović je na kraju izneo očekivanja od predstojećeg duela sa Viktorijom iz Plzenja, istakavši da je njihova snaga to što su na okupu već nekoliko sezona.

– Njihova najveća prednost je što se znaju toliko godina, uigrani su, dok smo mi na okupu tek šest meseci. Moraćemo da odigramo duplo bolje od njih u obe utakmice da bismo prošli dalje – zaključio je Ožegović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading