FSS DODELIO ZLATNE LOPTE: Milojević i Stojković najbolji 2017. godine!

Autor:

Sport

24.12.2017

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Srbije (FSS) zvanično je proglasio šefa stručnog štaba Crvene Vladana Milojevića za najboljeg trenera u 2017. godini, a golmana Partizana Vladimira Stojkovića za najboljeg igrača.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević i Stojković su bili najbolji u 2017. godini

Milojević je uoči početka sezone preuzeo Crvenu zvezdu. On je sa crveno-belima izborio plasman u 1/16 finala Lige Evropa. Zvezda će posle 25 godina igrati na proleće u Evropi. Zvezda je ubedljivo prva na tabeli Superlige Srbije sa devet bodova prednosti u odnosu na Partizan.

- Ovo je za mene bila uspešna trenerska godina. Nisam se obazirao na nešto iza, ali sada prvi put gledam ove lepe trenutke. Uspeh delim sa stručnim štabom, dok su igrači najzaslužniji. Oni su napravili to što su napravili i vratili su Zvezdu tamo gde pripada, obradovali smo armiju navijača - rekao je Milojević na svečanosti FSS-a i dodao:

- Zahvalio bih na ovom divnom priznanju. Ovo je jedna obaveza više. Na meni je da još više radim zajedno sa igračima i da postignemo još bolje rezultate naredne godine.

Vladimir Stojković se letos vratio u Partizan i bio je najzaslužniji za plasman crno-belih u grupnu fazu, a potom i šesnaestinu finala Lige Evropa. On je sa reprezentacijom Srbije izborio plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine.

- Hvala FSS što je verovao u mene sve ove godine i dao mi podstrek. Ova nagrada je možda i najbitnija u karijeri. Obećavam da ćete videti još boljeg Stojketa na Mundijalu - rekao je Stojković.

Svečanosti FSS-a su, izmedju ostalih, prisustvovale brojne zvanice iz sveta fudbala, među kojima su bili mnogi bivši igrači Crvene zvezde i Partizana.

Gosti su, između ostalih, bili bivši funkcioneri FSS-a Tomislav Karadžić i Zoran Laković, predstavnici Zvezde i Partizana Goran Negić, Milorad Vučelić, Miloš Vazura, Dragoslav Šekularac....

Prisutni su bili i predstavnici saveza drugih sportova poput Predraga Danilovića, Božidara Đurkovića, Zorana Gajića, kao i prvi čovek OKS Božidar Maljković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading