STANOJEVIĆ OVIM REČIMA DOLIVA ZVEZDI SO NA RANU: Trener Partizana BLISTA nakon kiksa na "Marakani"

Autor:

Sport

14.12.2021

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susret gostovanju Metalcu u Gornjem Milanovcu, trener Partizana Aleksandar Stanojević održao je konferenciju za medije gde se dotakao nekoliko gorućih tema u srpskom fudbalu.

STANOJEVIĆ OVIM REČIMA DOLIVA ZVEZDI SO NA RANU: Trener Partizana BLISTA nakon kiksa na "Marakani"

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Stanojević je najpre naglasio da se nada da će sutrašnji meč biti odigran, uprkos lošim uslovima koji su došli nakon snežnih padavina. 

- Nadamo se da će sutra meč biti odigran. Koliko se raspitujemo očistili su 50 odsto terena, valjda će zavšiti do sutra. Važna utakmica za nas, nije lako bilo sa njima nikad. Svi kao i u prošlom meču sa Kipranima nisu u stroju, jedino Pantić može da se oporavi za sutra - istakao je trener Partizana.

 

 

Strateg "parnog valjka" zatim je prokomentarisao i jučerašnji "kiks" Crvene zvezde koja je remizirala na svom stadionu protiv Radnika iz Surdulice.

- To nam je motivacija. Da povećamo prednost. Ali nije lako pobediti. Nije lako po ovim uslovoma i posle Evrope. Dosad smo ulazili sa 600 odsto, sada ćemo sa 800 odsto ući u meč.

Foto: Starsport

 

Jedan od najvećih problema za crno-bele, svakako je i izostanak najboljeg strelca domaćeg prvenstva, Rikarda Gomeša

Podsetimo se, Gomešu se slošilo na treningu pred utakmicu sa kiparskim Anortozisom kada je i kolabirao. Od tada je pod strogim medicinskim nadzorom i svakodnevno ide na kontrole. Njega svakako ne treba očekivati na meču protiv Metalca. 

Foto: Starsport

 

- Bio je juče na treningu da nas poseti. Imaće jos analiza. U četvrtak će slika biti jasnija kada će i da li biti spreman - naglasio je Stanojević koji se potom osvrnuo na to da je crno-belima jesenja titula na dohvat ruke:

- Nadam se da ćemo je osvojiti, potrban nam je bod. 

Srpska javnost ostala je zatečena Stanojevićevom izjavom na konferenciji za mediji nakon remija sa Anortozisom u Beogradu, kada je uputio nekoliko kritika na račun navijača Partizana i atmosfere na stadionu. 

- Nisam gledao kako je javnost reagovala. Ne zanima me. Nisam to rekao da bi beko reagovao, već ono što mislim i osećam. Bavim se komentarima, ali ovog puta ne jer sam fokusiran na ove dve utakmice u Superligi. Stojim pri svemu što sam rekao tada. Vrlo jasno sam izneo svoj stav - zaključio je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (0)

Loading