DRAGO MI JE AKO SAM DONEO TITULU PARTIZANU! Dao gol Zvezdi pa izjavom dodao so na ranu Delijama (VIDEO)

Autor:

Sport

14.12.2021

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalerima Radnika iz Surdulice pošlo je za rukom ono o čemu mnogu klubovi u Superligi Srbije mogu samo da maštaju, ostali su neporaženi od aktuelnog šampiona Crvene zvezde u tekućoj sezoni. Nakon pobede u Surdulici (2:1) Radnik je uspeo da šokira crveno-bele i na "Marakani" na kojoj su izborili remi (1:1).

DRAGO MI JE AKO SAM DONEO TITULU PARTIZANU! Dao gol Zvezdi pa izjavom dodao so na ranu Delijama (VIDEO)

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Junak Surduličana svakako je Bogdan Stamenković koji je golom u 83. minutu doneo bod Radniku. Njemu je ovo tek prvi pogodak ove sezone u Superligi, a isto toliko je imao i u prethodnoj.

Stamenković ne krije da je vatreni navijač Partizana, a na društvenim mrežama ima i nekoliko fotografija u crno-belom dresu

Nakon meča na "Marakani" dao je i veoma zanimljivu izjavu.

- Pohvalio bih svoje saigrače koji su igrali dobro celu utakmicu, gol je bio samo šlag na torti. Moj san se večeras ostvario, uspeo sam da dam Zvezdi i Partizanu gol. Još uvek ne verujem… Bilo bi mi drago ako bi moj gol doneo titulu crno-belima, ako Bog da, vidimo se na proslavi titule - rekao je Stamenković za Butasport.

Stamenković ima 23 godine, a karijeru je počeo u subotičkom Spartaku, a jedno vreme je igrao i u Bratstvu iz Prigrevice. Član Radnika je od 2019. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading