VAN TIMA: Dejan Stanković PRESEKAO, napadač prokockao poslednju šansu?

Autor:

Sport

13.12.2021

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Radnik iz Surdulice od 18 sati na "Marakani", a trener crveno-belih Dejan Stanković je odlučio da izvede najjači sastav.

VAN TIMA: Dejan Stanković PRESEKAO, napadač prokockao poslednju šansu?

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Kao što je Stanković već najavio, posle meča sa Bragom i direktnog plasmana u osminu finala Lige Evrope, neće biti kalkulacija u prvenstvu.

Ono što je zanimljivo, starter iz meča u Portugaliji, Rišairo Živković nije ni na klupi srpskog šampiona, da li je prokockao i poslednju šansu koju mu je ukazao trener, videćemo...

Republika

Foto: Starsport

Rišaira Živkovića nema ni na klupi Crvene zvezde

Crvena zvezda je jedini poraz ove sezone doživela upravo od Radnika u Surdulici, ali mnogo teži zadatak će gosti imati na "Marakani".

Evo sastava timova:

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Dragović, Eraković, Rodić, Kanga, Srnić, Ben, Ivanić, Katai, Pavkov.

Radnik: Ranđelović, Nedeljković, Radmanovac, Oreščanin, Jokić, Medić, Subotić, Bogdanovski, Janjić, Spasić, Milovanović.

Stanković će protiv Radnika jubilarni 100. put voditi ekipu u jednoj zvaničnoj utakmici, a sve stiže nakon velikog uspeha u Ligi Evrope, ostaje još da spreče Surduličane da im pokvare slavlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading