NAPRAVIO LAPSUS PA SE POSLE IZVINJAVAO! Klop na udaru zbog nepromišljene izjave! (VIDEO)

Autor: Republika

Sport

25.11.2021

12:13

Menadžer Liverpula Jirgen Klop je, nakon utakmice sa Portom u Ligi šampiona, imao je "problem" na konferenciji za novinare.

NAPRAVIO LAPSUS PA SE POSLE IZVINJAVAO! Klop na udaru zbog nepromišljene izjave! (VIDEO)

Tanjug/AP

Jirgen Klop je pre nekoliko dana Afrički Kup Nacija spomenuo u kontekstu odlaska bitnih igrača, Mohameda Salaha i Sadija Manea, usred sezone.

Jedan od novinara tražio je od nemačkog stručnjaka da se izvini, da bi sve eskaliralo u pravu raspravu.

- Tokom konferencije uoči prošle utakmice, namerno ste nazvali Afrički kup nacija 'malim turnirom'. Mislim da je to uvreda za igrače, uvreda za navijače i uvreda za kontinent i smatram da treba da se izvinite - počeo je novinar.

- Nisam tako mislio. Nisam tako mislio i stvarno ne znam zašto ste to tako shvatili ako ćemo iskreno - odgovorio je Klop.

Novinar ga je podsetio na reči "da je Afrika mala".

- Nisam mislio tako, dajte molim Vas. Dakle, nisam bio ni blizu toga da bih Afrički kup nacija nazvao 'malim turnirom' ili rekao da je Afrika mali kontinent, nipošto. Ono što sam mislio jeste, a ako pogledate celu konferenciju za medije to biste i shvatili na pravi način da to stvarno želite, da sada nema reprezentativnih pauza do marta - rekao je Klop.

Novinar nije bio zadovoljan odgovorom.

- Ne biste to rekli da je turnir u Evropi. Ne biste rekli da je 'mali evropski turnir'...

Klop mu je na kraju rekao da stvari izvlači iz konteksta.

- Nisam prirodni govornik, ali ako želite pogrešno da me shvatite, to možete da učinite skoro svaki put. Znam da nikada ne bih razmišljao na taj način. Ne razumem zašto biste to uopšte pomislili da budem iskren, ali to stvarno nije OK i nikada ne bih to napravio. Toliko o tome. Nije to bila moja namera već ste od toga Vi napravili nešto, a to nije baš kul iskreno - zaključio je Klop.

 

 

Komentari (0)

Loading