VLAHOVIĆ PODIGAO SRBIJU NA NOGE: Piksijev ŠMEKERSKI potez odveo "Orlove" na Mundijal!

Autor:

Sport

24.11.2021

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Portugal sa 2:1 na "Lužu" čime je izborila direktan plasman na Svetsko prvenstvo, a centarfor "Orlova" Dušan Vlahović otkrio je šta je selektor Dragan Stojković Piksi rekao igračima pred susret u Lisabonu.

VLAHOVIĆ PODIGAO SRBIJU NA NOGE: Piksijev ŠMEKERSKI potez odveo "Orlove" na Mundijal!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi i Dušan Vlahović

Mogu samo da kažem da nas je nasmejao na sastanku pred utakmicu. U toku govora rekao je jednu šalu na koju smo svi počeli da se smejemo. Tu smo malo probili led i otišli smo na utakmicu relaksiraniji i sa još većom verom da možemo do pobede. Uvek nam govori da imamo ozbiljan kvalitet, da možemo da igramo sa svima i on stvarno tako misli. Mister želi da igra ofanzivan fudbal, želi da se nadigrava sa svima, da drži loptu i što se kaže, da igramo sa stilom. Za Mistera je važno da bez obzira na rezultat igramo požrtvovano od prvog do poslednjeg minuta, da na kraju meča zaslužimo aplauz publike. Nadam se da ćemo nastaviti ovako. Verujem da ova reprezentacija sa Misterom na mestu selektora ima mogućnosti da napravi velike i istorijske rezultate - izjavio je Vlahović za "Telegraf".

Republika

Foto: Starsport

"Piksijeva šala relaksirala reprezentativce" - Dušan Vlahović

Podsetimo da je žreb za Mundijal zakazan za 1. april, a selekcija Srbije biće smeštena u treći šešir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading