NAJVEĆA ZVEZDINA ŠANSA: Ludogorec BEZ NAJBOLJEG stiže u Beograd!

Autor:

Sport

22.11.2021

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska Crvena zvezda još uvek ne zna sa kojim će timom izađi na megdan bugarskom Ludogorecu, u meču petog kola Lige Evrope u kojem bi eventualna pobeda obezbezdila srpskom predstavniku nokaut fazu ovog takmičenja. Međutim, kako mediji iz komšiluka javljaju, i bugarski predstavnik ima istih problema.

NAJVEĆA ZVEZDINA ŠANSA: Ludogorec BEZ NAJBOLJEG stiže u Beograd!

Foto: Starsport

Naime, tim iz Razgrada poražen je u poslednjem prvenstvenom meču od CSKA sa 0:2, ali ih više neuspeha brine veliki broj povređenih fudbalera!

Naime, tokom utakmice protiv rivala iz Sofije, Ludogorec je ostao bez nekoliko standardnih igrača.

- Iako smo rano ostali sa 10 igrača, nismo očekivali da će stvoriti toliko šansi pred našim golom. Bio sam iznenađen. Despodov vuče povredu iz reprezentacije, ali ne možemo da tražimo izgovore. Tražićemo razloge za ovaj poraz. Kod Tekpeteja se sumnja na ozbiljnu povredu, nadam se da će se Sisinjo brzo oporaviti, jer imamo mečeve na tri dana. Povrede su deo igre, ne možemo da brinemo da će nas skrenuti sa pravog puta - rekao je trener Ludogreca Stanislav Genčev.

Podsetimo, upravo je Bernar Tekpetej bio najopasniji fudbaler bugarskog prvaka u prvom okršaju sa crveno-belima.

Izostanak momka rođenog u Gani, može samo da obraduje stručni štab kluba sa Marakane koji, sa druge strane, ne mogu da računaju na Marka Gobeljića, Miloša Degeneka, a i Seku Sanogo je pod velikim znakom pitanja.

Takođe, meč u Beogradu će se igrati bez gledalaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading