ANĆELOTI PRAVI ČISTKU! Evo ko nema šta više da traži u Realu!

Autor:

Sport

20.11.2021

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Real Madrid planira da napravi rekonstrukciju ekipe u predstojećem prelaznom roku i otarasi se igrača na koje ne računaju.

ANĆELOTI PRAVI ČISTKU! Evo ko nema šta više da traži u Realu!

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti

Karlo Anćeloti je nemilosrdan prema brojnim fudbalerima i ne pravi ustupke, bilo da su u pitanju legende kluba ili da su plaćeni džakovima zlata. Stoga, vreme je za "čišćenje". 

Prvi na listi za "odstrel" su Isko, Marselo, Eden Azar i Geret Bejl. Španski vezista nije igrao nijednom u Ligi šampiona ove sezone, šest puta je nastupao u domaćem prvenstvu sakupivši jedva 180 minuta i jasan je pokazatelj koliko Anćeloti računa na njega. Stagnira, što se ni njemu ne dopada.

Marselo povremeno dobije šansu, ali je jasno da je prvi izbor Ferland Mendi. U Realu smatraju da bi Eden Azar svoje samopouzdanje trebalo da vrati na nekom drugom mestu i 100 miliona evra vredno pojačanje iz Čelsija nikada nije bilo na istom nivou koji ga je doveo u Madrid. Kada je reč o Geretu Bejlu, konstantne povrede i nezainteresovanost vladaju godinama unazad i Real želi da se to okonča.

Tu su još i Luka Jović i Marijano Dijaz. Srbin je u blagoj prednosti, piše "Marka" i dobijaće minute kada Karim Benzema ne može da nastupa ili mu je neophodan odmor, ali po svemu sudeći i ovaj dvojac je završio svoju epizodu na "Santjago Bernabeuu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading